Ontdek de collecties
Ontdek de collecties
De Basso meer dan alleen een meubelstuk

Basso bank

De Basso bank is als een kunstwerk op maat, gemaakt om perfect te passen in jouw ruimte en smaak. Met zijn aanpasbare elementen en compromisloos comfort is de Basso meer dan alleen een meubelstuk. Het is een statement van jouw unieke stijl en comforteisen.

Arte Interieur

Wij maken van jouw huis jouw thuis

In onze woonwinkels vind je de nieuwste trends en het mooiste assortiment. Dit combineren wij met het beste advies én montage door onze eigen vakmensen. Dit doen we al meer dan 45 jaar! Wij streven ernaar om de beste wooninrichter te zijn. Onze woonwinkels vind je in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

PodKAST

PodKAST TMC Wonen

In onze PodKAST van TMC Wonen vertellen we je alles over weetjes rondom het interieur, de laatste woontrends en nog veel meer wooninspiratie. We nemen je mee in onze werkwijze, ons familiebedrijf en de mooiste interieur realisaties.

Luister nu onze leuke, inspirerende PodKAST!

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
1e ervaring was in de winkel dat er bij mijn aankoop onverwachte kosten kwamen. Levering was wel snel maar afspraak stond na 15.30 en ze waren er al rond 9.15 uur.
Als je afspraken maakt ,komen zij die na. Ook in lastige situaties, waarin in een beperkte tijd een vloer gelegd moet worden, zijn ze helder over hetgeen ze kunnen en komen die afspraken ook na.
Fijne winkel om te kopen, goed advies en veel keuze.
Vaste klant