We zijn weer open! Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

Bij TMC Wonen vind je alles voor je Basic & Puur interieur

Maak kennis met de woonstijl Basic & Puur, de woonstijl die een grote voorliefde heeft voor natuurlijke materialen en aardse kleuren. Met een Basic & Puur woonstijl maak je jouw woning om tot een rustiek geheel, waarin eenvoud en rust goed samengaan. Combineer lichte kleuren met eenvoud en kom tot een verrassende inrichting!

Kenmerken

Deze woonstijl kenmerkt zich door eenvoudig, natuurlijke materialen en aardse kleuren. In een lichte omgeving komt deze woonstijl het beste tot zijn recht. Grote ramen en witte muren helpen hierbij. In de woonkamer past een vloerkleed van natuurlijk materiaal, zoals een wollig kleed, gecombineerd met lichte houtsoorten die verwerkt zijn in de meubels.

MAAK AFSPRAAK

De materialen en de kleuren

Bij Basic & Puur zie je kleuren zoals roomwit, bruin en licht roze. Elementen met een natuurlijke uitstraling springen eruit, zoals blanke houten pooten onder stoelen of tafels. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van wollige materialen, zoals (vloer)kleden.

Basic & Puur bij TMC Wonen

In de TMC Wonen vind je alles voor je Basic & Puur interieur! Ook vind je veel leuke woonaccessoires om je woonstijl Basic & Puur helemaal af te maken.


Wil jij weten hoe jij de woonstijl Basic & Puur kan toepassen in jouw huis? Of twijfel je of dit de juiste woonstijl is voor jouw interieur? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we je kunnen helpen!

Neem contact op Plan route
Neem contact op Plan route
Neem contact op Plan route
Neem contact op Plan route
 • Jolanda

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 10

  Jolanda gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarom is Jolanda een kei in het vinden van dé perfecte maatwerkkast voor jouw situatie! Daarnaast kan ze je vertellen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van vloer-, raam- en wandbekleding.

 • TMC topmerken

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122