Bezorgen en Retourneren

Je hebt de order getekend: en nu? Hoe komt je bestelling bij jouw thuis? Wij als TMC Wonen zorgen ervoor dat de bestelling zo snel als mogelijk binnenkomt en geleverd wordt. Zodra alles binnen is bij ons, nemen we contact op voor de levering. Dit kan op vier manieren: pakketdienst, eigen bezorgdienst, afhalen of via een externe transporteur. Niet zeker wat je afgesproken had, of wil je dit wijzigen? Neem dan in eerste instantie contact op met je verkoper of stel je vraag via het vragenformulier.

1. Pakketdienst

Kleine en niet breekbare producten worden met de pakketdienst opgestuurd. Hiervoor rekenen we € 5,95 per bestelling. Komt de totale orderwaarde boven de € 100? Dan bezorgen wij uw pakket gratis!

Uitzonderingen:

- Spiegels & Schilderijen: ongeacht de orderwaarde rekenen we 19,95 per bestelling.

- Onderhoudsmiddelen: Onder de 100 euro? Dan versturen we de producten al voor slechts 2,95 naar je toe!

- Lampen: ongeacht de orderwaarde rekenen we 9,95 per bestelling.

2. Eigen bezorgdienst

Grote artikelen en/of bestellingen worden door onze eigen, professionele vakmensen bezorgd en gemonteerd. Dit geldt uiteraard ook voor maatwerkproducten. Afspraken hierover worden in de winkel gemaakt tijdens het verkoopgesprek en vastgelegd in de order. Ben je niet meer zeker wat er is afgesproken of moet er iets gewijzigd worden? Neem dan zeker even contact op met je verkoper of mail je vraag/opmerking naar info@tmcwonen.nl.

• Webshop bestellingen

Bovenstaande informatie geldt ook voor bestellingen via één van onze webshops. Daarnaast geldt ook dat orders met een waarde boven de € 1000 gratis bezorgd wordt. Is de totale order waarde minder dan €1000? Dan berekenen wij €24,95 voor het bezorgen. Voor het monteren van meubels zijn wij genoodzaakt om €24,95 in rekening te brengen. Uiteraard kunt u deze producten ook zelf monteren. Zijn er extra wensen, vragen of opmerkingen? Vul deze in bij het bestellen of neem contact met ons op via webshop@tmcwonen.nl.

• Vloeren en Raambekleding

Heb je een vloer of raambekleding (zoals gordijnen, jaloeziën, shutters etc.) bij TMC Wonen gekocht en wordt dit ook door ons gelegd/gemonteerd? Dan neemt onze planning contact met je op zodra de bestelling binnen is en wordt, in overleg, de montage- en/of legafspraak gemaakt. Een dag van tevoren sturen we een mail of tekstbericht met een tijdsindicatie. Zijn hier (nog) geen afspraken over gemaakt en wil je graag dat onze professionele stoffeerders/monteurs de bestelling komen monteren? Neem dan zeker even contact op met je verkoper of mail je vraag/opmerking naar info@tmcwonen.nl.

3. Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen, eventueel met een gratis te gebruiken aanhanger van ons (maak hiervoor wel een reservering). Het standaard afhaaladres is ons Logistieke Centrum in Goes, open op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 (gesloten tussen 12:00 en 13:00):

Scottweg 14

4462 GS Goes

T: 0113-224125

Ben je dan zelf aan het werk of is op zaterdag afhalen makkelijker? Geef dit aan bij het bestellen of wanneer we bellen dat je bestelling binnen is. Afhalen is namelijk ook mogelijk op donderdagavond in TMC Goes en TMC WoonWenz, of op vrijdagavond in TMC Bergen op Zoom en TMC Kruiningen. Alle winkels zijn daarnaast open op zaterdag.

4. Externe transporteur

Wanneer de levering buiten onze regio is, maken we gebruik van een externe transporteur. Bij het plaatsen van de order zullen we hierover contact met je opnemen.

5. Retouren

Wil je een product terug sturen? Neem dan contact op met info@tmcwonen.nl.

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122