Lees de maatregelen die wij treffen i.v.m. het coronavirus. Maak een afspraak of bekijk de openingstijden.

Binnenzonwering op maat

Binnenzonwering op maat zorgt ervoor dat raamdecoratie perfect past bij jouw huis. Daarnaast creëert het niet alleen een prachtige sfeer in je woonkamer, maar functioneert het ook als zonwering. TMC Wonen is een erkende interieurspecialist op het gebied van binnenzonwering. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment van uiteenlopende merken. Zoek je zonwering die is afgestemd op je woning? Kies dan voor binnenzonwering op maat!


MAAK AFSPRAAK

Binnenzonwering op maat: wat past bij jou?

Binnenzonwering op maat zorgt ervoor dat raamdecoratie perfect past bij jouw huis. Daarnaast creëert het niet alleen een prachtige sfeer in je woonkamer, maar functioneert het ook als zonwering. TMC Wonen is een erkende interieurspecialist op het gebied van binnenzonwering. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment van uiteenlopende merken. Kies bijvoorbeeld voor Duette Shades van Luxaflex. Zoek je zonwering die is afgestemd op je woning? Kies dan voor binnenzonwering op maat!

Binnenzonwering op maat: wat past bij jou?

Waar moet je op letten als je binnenzonwering gaat aanschaffen? Goede vraag! Bedenk eerst goed waar de binnenzonwering komt te hangen. Wordt deze geplaatst in een badkamer? Dan kies je voor vochtbestendige zonwering. In de woonkamer heeft dit product de functie om privacy te beschermen of decoratie toe te voegen. Wat past bij jou situatie? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur, dessin en materiaalsoort. Als je een keuze hebt gemaakt, maken we de binnenzonwering voor je op maat, zodat die perfect past in jouw woning.

Kies voor raamdecoratie die past bij je inrichting

Heb je ronde of langwerpige ramen die je wilt voorzien van binnenzonwering op maat? Of heeft jouw woning een dakraam of een serredeur? In welke situatie je je ook bevindt, wij helpen je de juiste raamdecoratie te kiezen die bij jouw inrichting past. Vraag eenvoudig via onze website interieuradvies aan.

zonwering bergen op zoom | verfwinkel goes | zonwering zeeland | Meubelwinkel Zeeland

MEER OVER LUXAFLEX BINNENZONWERING
 • Chelsey

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!

 • Whatsapp button not active in edit mode

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122