Lees de maatregelen die wij treffen i.v.m. het coronavirus. Maak een afspraak of bekijk de openingstijden.

Buitenzonwering lamellen

Buitenzonwering op maat

Als je op zoek bent naar effectieve buitenzonwering, zijn lamellen een goede oplossing. Bij TMC Wonen kies je uit een veelzijdig aanbod met producten van topmerken. Kom eens langs in onze woonwinkels in Zeeland om de mogelijkheden en producten te bekijken. Heb je geen tijd? Dan is onze collectie ook eenvoudig te bekijken via onze website.

MAAK AFSPRAAK

Monteren en onderhoud van buitenzonwering zoals lamellen

Zit je eraan te denken om lamellen voor je buitenzonwering te kopen? Maar heb je twee linkerhanden en weet je niet hoe je deze zelf moet monteren? Geen probleem! Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw prachtige buitenzonwering zorgvuldig en efficiënt wordt geplaatst. We maken duidelijke afspraken met je, zodat het product wordt geplaatst zoals jij dat wilt. Naast de montage zorgen wij ook voor het onderhoud van je zonwering. Zo heb je jarenlang plezier van de lamellen van TMC Wonen.

Profiteer van vakkundig advies door gediplomeerde stylisten

Weet je nog niet precies welke buitenzonwering bij jouw huis past? Dan is het raadzaam om onze specialisten eens te laten kijken naar jouw huis en inrichting. Op basis daarvan geven zij je eerlijk en vakkundig advies. Al onze stylisten zijn gediplomeerd, waardoor je verzekerd bent van kwalitatieve aanbevelingen. Heb je vragen over buitenzonwering zoals lamellen? Neem dan contact met ons op! Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder.

laminaat zeeland | houten vloeren middelburg | horrenspecialist

MEER OVER BUITENZONWERING
 • Coen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 5

  Opzoek naar buitenzonwering? Of het nu een terrasoverkapping of een rolluik betreft, Coen kan je altijd helpen in de zoektocht naar het juiste product. Samen met jou zoekt hij naar een oplossing die aan jouw wensen voldoet!

 • Whatsapp button not active in edit mode

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122