Buitenzonwering lamellen | TMC Wonen

Buitenzonwering specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Buitenzonwering in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan

Binnenzonwering op maat

Als je op zoek bent naar effectieve buitenzonwering, zijn lamellen een goede oplossing. Bij TMC Wonen kies je uit een veelzijdig aanbod met producten van topmerken. Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden en producten te bekijken. Heb je geen tijd? Dan is onze collectie ook eenvoudig te bekijken via onze website.

MAAK AFSPRAAK

Monteren en onderhoud van buitenzonwering zoals lamellenZit je eraan te denken om lamellen voor je buitenzonwering te kopen? Maar heb je twee linkerhanden en weet je niet hoe je deze zelf moet monteren? Geen probleem! Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw prachtige buitenzonwering zorgvuldig en efficiënt wordt geplaatst. We maken duidelijke afspraken met je, zodat het product wordt geplaatst zoals jij dat wilt. Naast de montage zorgen wij ook voor het onderhoud van je zonwering. Zo heb je jarenlang plezier van de lamellen van TMC Wonen.

Profiteer van vakkundig advies door gediplomeerde stylisten

Weet je nog niet precies welke buitenzonwering bij jouw huis past? Dan is het raadzaam om onze specialisten eens te laten kijken naar jouw huis en inrichting. Op basis daarvan geven zij je eerlijk en vakkundig advies. Al onze stylisten zijn gediplomeerd, waardoor je verzekerd bent van kwalitatieve aanbevelingen. Heb je vragen over buitenzonwering zoals lamellen? Neem dan contact met ons op! Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder.


laminaat zeeland | houten vloeren middelburg | horrenspecialist


MEER OVER BUITENZONWERING
 • Nelleke

  Nelleke

  Adviseur

  Nelleke

  Adviseur

  Vestiging: TMC Kruiningen

  Aantal jaren in dienst: 14

  Ben je opzoek naar iemand die een volledig plan kan maken en je kan adviseren? Dan ben je bij Nelleke aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en haar productkennis vertaalt ze jouw woonwensen door een nieuw interieur!