Houten Vloeren Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Houten Vloeren in Bergen op Zoom, Noord-Brabant.

Ontdek Houten Vloeren in Bergen op Zoom

Wil jij een vloer die je hele leven meegaat? Een houten vloer is een vloer voor het leven. Ze zijn allemaal uniek, geen plank is hetzelfde. Houten vloeren brengen je woning tot leven, of je nu gaat voor een lange robuuste plank of een subtiele visgraat. Daarnaast passen ze ook nog eens in iedere woonstijl. Zo kun je door de jaren heen wisselen van interieur zonder dat de vloer vervangen hoeft te worden!

In onze winkel in Bergen op Zoom hebben we een complete afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren. Van parket tot tapis, onze specialisten vertellen je graag meer over deze bijzondere vloeren.

Maak een afspraak zodat we jou alles kunnen vertellen over houten vloeren en een persoonlijk advies kunnen geven.

Houten Vloeren merken: Bauwerk | Dennebos | Silva Floors

MAAK AFSPRAAK
 • Johan Witte Jr.

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij TMC Bergen op Zoom. Heb je een vraag? Kom gezellig langs!

 • Houten vloeren bij Bergen op Zoom

  In Bergen op Zoom vind je een ruim aanbod van houten vloeren. Onze adviseurs staan we voor u klaar om u te adviseren. Onthoud dat een houten vloer een natuurproduct is, hierdoor vraagt hij meer aandacht dan bijvoorbeeld een PVC vloer in houtlook. Één van de kenmerken van hout is dat de vloer altijd werkt, ook wanneer deze volledig verlijmd is. Daarnaast is de relatieve luchtvochtigheid van de omgeving van belang voor de conditie van je vloer. Om deze zo goed mogelijk op peil te houden moet de luchtvochtigheid tussen de 50 en 60 procent liggen. Een belangrijk punt waar je altijd op moet letten, zeker wanneer er vloerverwarming ligt. Uiteraard voorzien we je voor aanschaf van uitgebreid advies. Ook voor renovatie van een bestaande houten vloer of onderhoudsmiddelen kun je bij ons terecht. Voor Houten Vloeren in Zeeland kan je terecht bij onze woonwinkel in Goes.

  Neem contact met ons op of bezoek onze TMC Bergen op Zoom voor een persoonlijk advies.

  Meer over TMC Bergen op Zoom

  ​Persoonlijk advies voor houten vloeren in Bergen op Zoom

  Kom langs in onze woonwinkel in Bergen op Zoom en bekijk onze speciale houten vloeren afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren. Van parket tot massieve houten vloeren, we hebben het allemaal. Eén van onze specialisten adviseert je graag wat de beste vloer is voor jou. Bij TMC Wonen krijg jij persoonlijk advies door een van onze ervaren houtspecialisten. Samen kijken we wat past bij de wensen en de (bestaande) woning. Het opmeten en leggen van houten vloeren in Brabant wordt gedaan door ons team van eigen parketteurs. Zo bent u gegarandeerd van de beste vak- en maatwerk houten vloer.

  Persoonlijk advies
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122