Houten Vloeren Noord-Brabant

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Houten Vloeren in Noord-Brabant.

Houten Vloeren Brabant

Ben jij op zoek naar houten vloeren in Brabant? Houten vloeren zijn in oneindig veel soorten, kleuren en maten te verkrijgen. Geen één houten plank is hetzelfde. Houten vloeren gaan ontzettend lang mee en geven je woning een stuk meer sfeer. Het is een duurzaam product en daarom goed voor het milieu. Houten vloeren geven veel charme aan je woning en de natuurlijke look kan gecombineerd worden met elke woningstijl!

Hout is levend materiaal, omdat het uiteraard is gemaakt van bomen. Om deze reden heeft hout dan ook meer aandacht nodig dan PVC. Hout kenmerkt zichzelf dan ook als huiselijk, warm tijdloos en bovenal prachtig.

Kom voor houten vloeren langs bij onze vestiging in Brabant, zodat onze specialisten je kunnen helpen met het uitzoeken van jouw perfecte houten vloer!

MAAK AFSPRAAK

Advies op maat voor houten vloeren in Noord-Brabant

In onze vestiging in Noord-Brabant hebben wij een groot assortiment aan verschillende soorten houten vloeren! Parket, tapis, massief hout; we hebben het allemaal en wij geven je graag advies over welke vloer het beste bij jou en jouw woning past.

Onze vestiging in Noord-Brabant heeft talloze verschillende houten vloeren. Wij geven je graag advies op maat over welke houten vloeren het beste bij jou passen. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en kijken we wat het beste aansluit op jouw wensen. Daarnaast kijken we naar de ondervloer, aangezien daar ook in elke situatie rekening mee gehouden moet worden. De luchtvochtigheid van de omgeving is ook een belangrijk detail. Deze dient altijd tussen de 50 en 60 procent te liggen. Zo zijn er nog meerdere aspecten waar rekening gehouden dient te worden bij het aanschaffen van een houten vloer. Onze specialisten weten hier alles van en adviseren je als de beste! Wil je een houten vloer bij ons aanschaffen? Dan nemen wij het opmeten en het leggen van houten vloeren in Brabant voor onze rekening!

Meer over TMC Noord-Brabant

Beste vak- en maatwerk van houten vloeren

Naast het adviseren op gebied van houten vloeren kunnen onze specialisten je adviseren over het renoveren van houten vloeren in Noord-Brabant, of over onderhoudsmiddelen hiervoor. Op die manier garanderen wij jou het beste vak- en maatwerk wat betreft houten vloeren in Noord-Brabant! Kom langs in onze woonwinkel in Bergen op Zoom en bekijk onze speciale houten vloeren afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren.

Persoonlijk advies
 • Johan Witte Jr.

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij TMC Bergen op Zoom. Heb je een vraag? Kom gezellig langs!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122