Banken | TMC Wonen

Banken specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Banken in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Bank kopen

Een bank kopen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom doe je bij TMC Wonen. Want wat is er nou beter dan een avondje bankhangen en chillen met je vrienden op de loungebank. Met je voeten op de longchair naar de nieuwste aflevering kijken van VT-Wonen. Of lekker wegkruipen onder een kleedje in jouw favoriete hoekje. De bank in de woonkamer speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven, ongeacht welke bank je hebt en waarvoor je hem gebruikt. Bij TMC Wonen vind je een brede collectie zitbanken en sofa’s: van goedkoop, snel leverbaar en Outlet model tot design, topmerk en maatwerk. Onze banken kunnen online besteld worden via de webshop, maar we vinden het beter dat je langskomt om de bank daadwerkelijk te proberen en in het echt te zien plus voelen. Kom daarom snel langs in één van onze showrooms op de meubelboulevards en profiteer van de kennis en deskundigheid van onze adviseurs. Alles voor je woonkamer vind je natuurlijk bij TMC Wonen!

Heb je een heerlijke bank waarvan de zitting of bekleding versleten is? En wil je hem eigenlijk niet weg doen? Kijk dan eens hier voor meer informatie over het opnieuw laten bekleden van jouw (zit)bank in onze eigen meubelstoffeerderij.

Banken merken bij TMC Wonen: Cosy Villa, Himolla, XOOON, Musterring, Henders & Hazel, Budget Home Store

SHOP ONLINE
  • Carolien

    Adviseur

    Vestiging: TMC WoonWenz

    Aantal jaren in dienst: 2

    Carolien is begonnen als zaterdaghulp toen ze nog voltijds studeerde. Inmiddels is Carolien verkoopadviseur van de afdeling XOOON. Hier adviseert en inspireert ze klanten met de trendy meubelen van XOOON. Kom langs bij TMC WoonWenz!