Eetkamerstoelen | TMC Wonen

Eetkamerstoelen specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Eetkamerstoelen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Eetkamerstoelen

Lekker uitbuiken op je eetkamerstoel met verstelbare rugleuning. Thuis werken aan de eettafel met praktische, goed zittende stoelen. Waar gebruik jij je eetkamerstoelen voor? De functie is een belangrijke factor bij de aankoop, evenals de uitvoering, het model, de bekleding en de woonstijl. Als je kinderen hebt, zal je eerder gaan voor makkelijk schoon te maken stoelen. Bijvoorbeeld kunststof stoelen of met een (kunst)leren bekleding. TMC Wonen heeft een enorme keuze aan eetkamerstoelen: van industrieel met leer en metaal tot landelijk of klassiek met stof en hout. Strak wit of zwart, pastelkleuren of felle uniekleuren. Snelle ontbijt keukenstoel, eettafel bank of luxe eetkamerfauteuil. Door het brede aanbod zijn er altijd wel stoelen in de aanbieding of goedkoop te verkrijgen in onze outlet.

Heb je eetkamerstoelen die versleten zijn, maar waar je nog geen afscheid van kan nemen? Kijk dan eens hier voor meer informatie over het opnieuw laten bekleden van jouw eetkamerstoel in onze eigen meubelstoffeerderij.

Eetkamerstoel merken bij TMC Wonen: XOOON, Budget Home Store, Henders & Hazel, Musterring, Olav Home, Cloak Meubelen

SHOP ONLINE
  • Rianne

    Adviseur

    Vestiging: TMC WoonWenz

    Aantal jaren in dienst: 10

    Rianne is een opgewekte en gemoedelijke adviseur. Met veel enthousiasme adviseert ze de klanten en richt ze tot tevredenheid van vele klanten nieuwe (woon)kamers in. Kom langs en maak kennis met Rianne en met de Henders & Hazel meubelen.