Maak afspraak

Fauteuils | TMC Wonen

(relax)fauteuils specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Fauteuils in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


SHOP FAUTEUILS ONLINE


Fauteuils

Lekker je benen optrekken en ontspannen in je favoriete fauteuil. Ze zijn er in alle soorten en maten: van klassieke tot moderne, open fauteuils, in strak leer en metaal of zachte stof en hout, gewoon met 4 poten, draaipoot of elektrisch verstelbare relaxfauteuil. Bij de ene inrichting heeft de (relax)fauteuil een prominente plaats, bij de andere staan er fauteuils aan de eettafel. Waar gebruik jij hem voor? De uitgebreide collectie Relaxfauteuils van TMC Wonen biedt veel keuzemogelijkheden, onder andere op het gebied van bekleding, materiaalsoorten en kleuren, uitvoering en type fauteuils. Onze adviseurs adviseren je over de beste keuze voor jouw inrichting en jouw specifieke eisen. Kom langs in één van onze showrooms, of outlet, en profiteer van onze uitgebreide collectie en leuke aanbiedingen!

Heb je een fauteuil die versleten is, maar nog niet weg wilt doen? Kijk dan eens hier voor meer informatie over het opnieuw laten bekleden van jouw fauteuil in onze eigen meubelstoffeerderij.

Fauteuil merken bij TMC Wonen: de Toekomst, XOOON, Henders & Hazel, Budget Home Store.

SHOP ONLINE
 • Johan Witte Jr.

  Johan Witte Jr.

  Adviseur

  Johan Witte Jr.

  Adviseur

  Vestiging: TMC Kruiningen

  Aantal jaren in dienst: 1

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de meubelstoffeerderij in Goes. Als adviseur is Johan werkzaam in TMC Kruiningen, waar hij vele (maatwerk)oplossingen aanbiedt.