PVC Vloeren Bergen op Zoom

Maak een afspraak voor een advies aan huis in de regio Bergen op Zoom.

PVC vloeren Brabant

Op zoek naar een PVC vloer in Bergen op Zoom? Het beste advies en de mooiste PVC Vloeren vind je in onze woonwinkel in Bergen op Zoom. Ontdek het uitgebreide aanbod van PVC vloeren en bepaal zelf welke woonstijl je wilt creeren. Uiteraard staan onze binnenhuisadviseurs voor je klaar om je te adviseren om je de juiste keuze te maken. De mogelijkheden zijn talrijk, zo kan je kiezen voor een vierkante tegel, een strook, wel of geen plinten etc. om langs in de winkel en ga samen met onze specialist op zoek naar de PVC vloer die bij jouw interieur past!

PVC koop je in onze woonwinkel in Noord-Brabant

Kom gezellig langs in onze woonwinkel en deel jouw droomvloer met ons. Vervolgens laten we alle mogelijkheden zien. We maken daarbij gebruik van een uitgebreide PVC collectie met grote stalen, zodat je een goed beeld krijgt van de vloer. Onze vakmannen komen je vloer vakkundig egaliseren en/of leggen. Tot snel in één van onze woonwinkels!

Bekijk hier meer over PVC vloeren in de woonwinkel in Goes en Kruiningen.

MAAK AFSPRAAK
 • Johan Witte Jr.

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij TMC Bergen op Zoom. Heb je een vraag? Kom gezellig langs! • Egaliseren vloer

  Veel betonnen vloeren zijn niet volledig vlak. Wanneer er op zo'n ondergrond een PVC vloer wordt gelegd, komen er putjes en andere oneffenheden in de vloer. Dit komt doordat PVC zich vormt naar de ondergrond. Daarom is het belangrijk om, bij plak PVC, de vloer te egaliseren. Na het egaliseren is de vloer volledig strak. Onze vakmannen nemen dit graag voor u uit handen. Bekijk de video om een idee te krijgen van het proces.

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122