Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Jasno shutters raambekleding
Horren Luxaflex raambekleding

Raambekleding specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Meer privacy, insecten buiten houden of de lichtinval beperken? TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van raambekleding in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Onze collectie bestaat uit horren, shutters, gordijnen, binnenzonwering en buitenzonwering. Bij TMC Wonen werken we samen met de betere merken. Onze adviseurs gaan samen met jou de beste oplossing voor jouw raambekleding vinden. Naast het advies in de winkel komen wij graag bij je aan huis voor een persoonlijk advies op maat. Het opmeten en de montage verzorgen onze eigen vakmensen. Wel zo makkelijk!

P.s. In onze Luxaflex Gallery Shop in TMC Goes vind je een uitzonderlijk uitgebreide collectie zonwering. Kom langs en ervaar de verschillende Luxaflex binnenzonwering.

Altijd een raambekleding die bij jou past!

Ontdek de vele mogelijkheden in ons uitgebreide assortiment
Raambekleding
Adviseur raambekleding

Annelies

Een product op maat gemaakt voor jouw raam, dat is pas echt genieten

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe raambekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Net als in de winkel, super goed geholpen, heel vriendelijk. Tot de volgende keer Gr Annemarie
Zowel de geboden flexibiliteit betreffende de planning van de diverse werkzaamheden als de kwaliteit van de uiteindelijke uitvoering hebben wij zeer gewaardeerd.
Meedenken en inrichtingssuggesties geven, goede en ruime keuze van mooi meubilair en stoffering. Vriendelijk personeel. Kortom: een goede service.
Wij hebben de oude stoel van mijn opa bij TMC opnieuw laten bekleden, wij zijn daarbij zeer vakkundig en vriendelijk ondersteund, door een heel enthousiaste medewerker, het resultaat is een prachtige stoel, zeer deskundig gestoffeerd, waar wij weer jaren plezier van zullen hebben en perfect in ons interieur past. Het was een zeer positieve ervaring!