Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Overkapping Weinor

Een verlenging van jouw woning

Overkappingen

Zit jij het liefst het gehele jaar door buiten? Ontdek dan onze overkappingen, hiermee kun je op elk gewenst moment van je tuin genieten. Ook heb je gelijk een verlening van jouw woning en wordt de overkapping een tweede woonkamer.

Voor de terrasoverkappingen zijn er verschillende opties, kleuren en accessoires, zodat je een volledige tuinkamer kunt inrichten. Wil jij bijvoorbeeld glaswand elementen of een aluminium zijwand? Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkel in Goes en ontwerp jouw droomoverkapping.

Voor- en nadelen

  • Snel en gemakkelijk te plaatsen
  • Een groot deel van het jaar buiten zitten
  • Lange levensduur
  • Zonbescherming
  • Neemt veel ruimte in
  • Vermindering van privacy
Overkapping op maat gemaakt

Overkapping op maat

Het is natuurlijk belangrijk dat de overkapping goed aansluit bij de woning, vandaar dat de overkapping op maat wordt gemaakt. Zo sluit deze perfect aan bij de inrichting en is het een verlengstuk van het huis. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, zo is er de keuze uit meer dan 200 framekleuren en is er de keuze uit veel LED-verlichting.

Wil jij samen met een adviseur jouw droomoverkapping maken? Maak een afspraak in onze woonwinkel in Goes en bespreek de mogelijkheden. Tijdens de afspraak zal je een eerlijk advies krijgen, toegepast op jouw woonsituatie.

Overkappingen Goes bij TMC
Adviseur Overkappingen

Coen

Voor bijna iedere woonsituatie is een overkapping mogelijk. Ontdek de opties bij ons in de winkel

Kom langs bij TMC Wonen voor een terrasoverkapping

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
laminaat keurig gelegd en ingemeten. wel communicatie verwarring met de planning over de afspraak
Hele goede ervaring.
Veel assistentie gekregen in de winkel bij keuze kleuren en materiaal. Inmeten professioneel en meedenkend. Ophangen gordijnen ok al was er in 1e instantie verwarring. Plaatsing shutters uitstekend. Goed advies bij vervanging gordijnrail
Snelle levering en professionele afwerking.