Lees de maatregelen die wij treffen i.v.m. het coronavirus. Maak een afspraak of bekijk de openingstijden.

Gordijnen specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Gordijnen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Gordijnen

Wel kunnen zien, maar zelf niet gezien worden. Een privacy voordeel dat Gordijnen kunnen bieden. Ook volledig verduisterend is mogelijk, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer. Gordijnen bieden heel veel mogelijkheden, maar ook andere type zonwering zoals Rolgordijnen, Vouwgordijnen en andere Binnenzonwering bieden veel mogelijkheden. Combineer dit met een voering in de stof en je gordijnen zijn extra verduisterend, meer isolerend, geluiddempend en vallen mooier door het extra volume en gewicht. Een andere mogelijkheid is om de Gordijnen iets te lang maken zodat ze op de grond vallen voor een speels effect. Gordijnen zijn er in alle soorten en maten: op ringen, op (binnenloop)roedes, plooigordijnen, wavegordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen (strakke banen stof, ideaal voor een serreraam). Belangrijk is om te bedenken wat de functie van de Gordijnen in jouw inrichting is: alleen ter decoratie of voor de privacy? Moet het licht dempen, verduisteren of wil je juist meer licht in huis? Bij TMC Wonen geven de adviseurs je graag advies over de mogelijkheden en wat het beste past bij jouw inrichting. Het monteren doen we natuurlijk zelf, met onze eigen vakmannen.

Gordijnen merken bij TMC Wonen: Kobe, Essente, Chivasso, Carlucci, Jab, Artelux, Your Edition, Ado, Kendix, Ploeg, NL Label, Acker, Eijffinger, Holland Haag, Vriesco, Mira X, Zimmer und Rhode, Harlequin, Sanderson, Anthology

MAAK AFSPRAAK
 • Elly

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 20

  Wil jij weten hoe je nieuwe interieur eruit gaat zien met de aanpassingen die je wenst? Dat kan! Elly maakt graag een 3D-advies voor je, zodat jij weet waar je aan toe bent. Met haar ruime ervaring kan ze je voorzien van advies en inspiratie.

 • Whatsapp button not active in edit mode

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122