Gordijnen specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Gordijnen Zeeland in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom (Noord-Brabant).

Gordijnen Zeeland

Ben jij opzoek naar Gordijnen in Zeeland, in de omgeving van Goes, Middelburg en Bergen op Zoom? Bezoek dan onze woonwinkels, we helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale gordijn!

Wel kunnen zien, maar zelf niet gezien worden. Een privacy voordeel dat Gordijnen kunnen bieden. Ook volledig verduisterend is mogelijk, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer. Gordijnen bieden heel veel mogelijkheden, maar ook andere type zonwering zoals Rolgordijnen, Vouwgordijnen en andere Binnenzonwering bieden veel mogelijkheden. Combineer dit met een voering in de stof en je gordijnen zijn extra verduisterend, meer isolerend, geluiddempend en vallen mooier door het extra volume en gewicht. Een andere mogelijkheid is om de Gordijnen iets te lang te maken zodat ze op de grond vallen voor een speels effect. Gordijnen zijn er in alle soorten en maten: op ringen, op (binnenloop)roedes, plooigordijnen, wavegordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen (strakke banen stof, ideaal voor een serreraam). Belangrijk is om te bedenken wat de functie van de Gordijnen in jouw inrichting is: alleen ter decoratie of voor de privacy? Moet het licht dempen, verduisteren of wil je juist meer licht in huis? Bij TMC Wonen geven de adviseurs je graag advies over de mogelijkheden en wat het beste past bij jouw inrichting. Het monteren doen we natuurlijk zelf, met onze eigen vakmannen.

Gordijnen merken bij TMC Wonen: Kobe, Chivasso, Carlucci, Jab, Artelux, Your Edition, Kendix, Ploeg, NL Label, Eijffinger, Holland Haag, Zimmer und Rhode, Harlequin, Sanderson, Anthology & Zoffany.

MAAK AFSPRAAK
 • Elly

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 20

  Wil jij weten hoe je nieuwe interieur eruit gaat zien met de aanpassingen die je wenst? Dat kan! Elly maakt graag een 3D-advies voor je, zodat jij weet waar je aan toe bent. Met haar ruime ervaring kan ze je voorzien van advies en inspiratie.

 • Gordijnen Zeeland

  In drie woonwinkels van TMC vind je een uitgebreid aanbod van gordijnen. Denk dan aan overgordijnen en verduisterende gordijnen als je weinig licht door wilt laten. Deze worden vaak gebruikt voor slaapkamers. Andere soorten gordijnen zoals in-betweens, semi-transparante gordijnen, transparante gordijnen en vitrages worden gebruikt om lichtfilteringen toe te passen en bieden ook privacy. Welk gordijn je ook kiest, het moet naadloos aansluiten op de totale inrichting. Het kleur gebruik, soort gordijn en stofsoort is bepalend voor de woonstijl die je wilt creëren. Onze adviseurs staan voor je klaar in de verschillende woonwinkels in Zeeland én Brabant! Zowel in Zeeland als in Noord-Brabant komen we zelfs voor een advies gratis aan huis.

  Onze vakmannen neem u veel werk uit handen, zo wordt het gordijn voor u opgemeten en gemonteerd.

  Gordijnen Bergen op Zoom

  In de compleet vernieuwde (2020) woonwinkel TMC Bergen op Zoom (net over de grens van Zeeland) vind je een ruim assortiment gordijnen. Dankzij de renovatie van de woonwinkel doe je nog meer inspiratie op en is woonwinkelen naar een hoger niveau gebracht, kom het ervaren en bezoek de woonwinkel. Onze adviseurs staan voor je klaar!

  Gordijnen Middelburg

  Op slechts 20 minuten rijden van Middelburg vind je onze woonwinkel in Goes. Hier staan onze binnenhuisadviseurs voor u klaar om samen met u de ideale gordijnen samen te stellen die passen bij uw interieur. Dit doen we gebaseerd op onze pijlers: Deskundigheid, Persoonlijk & Advies. Dit houdt o.a. in dat vakmensen, die bij ons in dienst zijn, de gordijnen bij u komen opmeten en vervolgens monteren! In de winkel ontdek je een enorm aanbod van diverse stoffen én zie je een behoorlijk aantal gordijnen op volledige grootte.

  Gordijnen Goes

  Bij TMC Goes vind u een uitgebreid gordijnencollectie met bijzonder veel merken, stalen en ziet u veel gordijnen op ware grootte. Onze binnenhuisadviseurs helpen u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. Daarnaast vind je bij TMC Goes de Luxaflex Gallery Shop. Hier vind je de nieuwste collecties van Luxaflex en kunt u zien hoe licht doorlatend bepaalde luxaflex producten zijn. Ook kan je de diverse bedieningsmogelijkheden bekijken (o.a. elektrische bediening).

  In TMC Kruiningen staan onze adviseurs ook voor je klaar om je alle trends te laten zien op het gebied van gordijnen. Van harte welkom in onze woonwinkels.

  Bekijk winkels
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122