Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Maatwerk gordijnen
Gordijnenrails

Wij adviseren je graag bij de keuze van jouw nieuwe maatwerk gordijnen

Ben je op zoek naar een sfeermaker in je nieuwe of bestaande interieur? In onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je de meest uitgebreide collectie van decoratieve gordijnstoffen. Verkrijgbaar van luxe, klassieke varianten tot designstoffen gecombineerd met een design confectie en rail. Verduisterend voor de slaapkamer of juist een inbetween om te combineren met een andere raambekleding. Voor iedere woonstijl, elk interieur en woonsmaak is een mooie gordijnencollectie beschikbaar. Samen met onze adviseur maak je jouw nieuwe gordijnen op maat helemaal naar wens.

Laat je adviseren

In onze woonwinkels bekijk je een uitgebreid assortiment collectie gordijnstoffen en krijg je het beste advies van onze adviseurs.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Sfeervol
  • Verschillende confectie en ophangsystemen
  • Verbetert de akoestiek
  • Heeft een isolerend effect
  • Neemt optisch vaak meer ruimte in ten opzichte van in de dagkanten verwerkte raambekleding
Roze gordijnen
Gordijnenrails maatwerk

Sfeervolle raambekleding

Op maat gemaakte gordijnen - speciaal voor jou

Het begint met het uitzoeken van een gordijnstof die past bij jouw smaak en interieur. Vervolgens bepalen we de manier van confectioneren, oftewel het naaien en afwerken van de stof tot gordijn. Tot slot kies je het juiste ophangsysteem, zoals een gordijnrail of -roede. Onze monteurs komen aan huis om de exacte maten op te nemen en het laatste advies te geven. Aan de hand hiervan worden de gordijnen geproduceerd en gemonteerd door onze vakmensen. Zo maken we van een gordijnstof een stukje maatwerk wat perfect past in jouw interieur.

Gordijnen slaapkamer
Gele gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen

Het kiezen van een mooie gordijnstof is een persoonlijke keuze. En dan begint het personaliseren van je gordijnen pas echt. Naast de wat bekendere keuzes die gemaakt kunnen worden, zoals de verschillende plooi opties of ophangsystemen, is er op het gebied van confectie ook heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een contrasterende onderzoom of een contrasterende band en/of bies aan de sluitzijde van het gordijn. Door het combineren van meerdere stoffen tot één gordijn zijn de combinaties om jouw gordijn te personaliseren bijna eindeloos! Ieder detail maken we zo dat het op maat gemaakte gordijn perfect bij jouw woonsmaak en interieur past.

Merken

Gordijnen kleuren
Adviseur Gordijnen

Marjorie

De sfeermaker in elk type interieur

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe gordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
TMC is pas tevreden zodra de klant tevreden is. Dit was onze ervaring al bij onze vorige aanpassing van de woning zo'n 20 jaar geleden, en geldt ook voor onze huidige aanpassing. Zonder hun hulp / advies was het ons zo goed als zeker niet gelukt om zo'n uitgebalanceerde inrichting bij elkaar te zoeken. Dankjewel Johan sr en TMC team
Er werd naar de leverancier gebeld om het product welke zij niet meer voorradig hadden alsnog te kunnen leveren. Tussentijds werd ik netjes op de hoogte gehouden! Helemaal top!
Ik ben goed geholpen en de stoelen zijn netjes bezorgd
Al diverse keren vloeren en gordijnen gekocht bij TMC Alle keren prima geholpen en ook de stoffeerders verstaan hun vak! Complimenten!!