Horren specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Horren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Horren

Hoe houd je het huis koel in de zomer zonder lastig gevallen te worden door allerlei insecten? Of hoe zorg je ervoor dat de pollen buitenshuis blijven als je hooikoorts hebt? De horrencollectie van Luxaflex bij TMC Wonen biedt een uitkomst bij beide problemen. Binnen deze uitgebreide collectie zijn horren te verkrijgen voor zowel raam als deur in verschillende kleuren gaassoorten. Na deskundig advies in de showroom van TMC Wonen meten wij de maten voor je op, wordt de hor op maat gemaakt en monteren onze vakkundige monteurs het op de juiste plaats. De montage kan zowel in de dag als op de dag: bij het eerste komt de hor tussen het kozijn of de twee muren te hangen, bij het tweede op het kozijn of op de muur. Let op: de maten van de hor zijn hier dus van afhankelijk. Zelf monteren? Lees de montagehandleiding voor horren van Luxaflex dan eerst goed door.

Horren merken bij TMC Wonen: Luxaflex

MAAK AFSPRAAK

Soorten horren van Luxaflex

Wij hebben zowel Luxaflex raamhorren als deurhorren in ons assortiment. De Luxaflex raamhorren kunnen geplaatst worden in verschillende raamtypes. Zo hebben wij van dit merk bijvoorbeeld de inzethor. De Luxaflex inzethor raden wij aan om te kopen wanneer je een draai- of kiepraam hebt. De Luxaflex inzethorren kunnen verticaal, horizontaal, binnen én buiten geplaatst worden. Ook hebben we de Luxaflex rolhor in ons assortiment. De rolhor kan bediend worden naar wens, omdat de rolhor aan je kozijn vast zit. De Luxaflex rolhor kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Naast raamhorren hebben wij ook deurhorren van Luxaflex. De Luxaflex deurhor kan geplaatst worden in deuren. Heb je een schuifpui? Dan kan de Luxaflex schuifhor ingezet worden.

Al onze Luxaflex horren zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Het profiel is bijvoorbeeld te verkrijgen in 4 kleuren en het gaas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende structuren en dessins beschikbaar. De horren zijn gemaakt van extra sterk gaas en houden pollen buitenshuis.

Kom langs bij TMC Wonen

Luxaflex horren prijzen

Bij TMC Wonen wordt jouw raam opgemeten en worden de Luxaflex horren vervolgens gemonteerd, zo word je altijd verzekerd van maatwerk. De prijzen van de Luxaflex horren zijn dan ook afhankelijk van de maat, maar ook van de soort. Zo hebben wij bijvoorbeeld binnenwering, zoals de Luxaflex Duettes, Luxaflex Silhouettes en de Luxaflex Powerview, maar ook Luxaflex buitenwering. Ben je benieuwd naar de soorten, prijzen en ben je op zoek naar deskundig advies? Maak dan een afspraak en onze adviseurs kunnen al jouw vragen beantwoorden. Langskomen voor een gesprekje in één van onze winkels kan natuurlijk ook!

NEEM CONTACT OP
 • Chelsey

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122