Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Op maat gemaakte shutters
Shutters

Laat je adviseren

Op zoek naar een duurzame raambekleding op maat gemaakt voor jouw raam? Dan bieden wij je met onze op maat gemaakte Jasno shutters een mooie oplossing. Door de ruime keuze aan kleuren, maten, manieren van montage en de verdeling van segmenten bepaal jij zelf hoe je ideale shutter er uit komt te zien. Een shutter zorgt voor een prachtige toevoeging aan de sfeer van je woning. Met de eenvoudige bediening zorg je met een handomdraai voor de gewenste lichtinval.

Bekijk het uitgebreide assortiment

In onze woonwinkels bekijk je een uitgebreid assortiment collectie Jasno shutters en kunnen we je verschillende voorbeelden presenteren. Laat je online alvast inspireren en informeren.

Met shutters kun je optimaal spelen met het inkomende licht
Shutters binnenzonwering
Horrenspecialist monteurs
Onze eigen vakmannen

Voor- en nadelen

  • Optimale regeling van het inkomende licht
  • Voor bijna ieder raam toepasbaar
  • Vele kleuren en maten beschikbaar
  • Sterke toevoeging aan de sfeer van de woning
  • Het openen van de shutter neemt relatief veel ruimte in beslag
  • Niet makkelijk zelf te plaatsen
  • Noodzakelijk om regelmatig te stoffen
Shutters voor slaapkamer
Witte Shutters

Shutters op maat

Shutters is een maatwerkproduct bij uitstek. Standaard maten bestaan niet en daarom maken wij voor ieder raam waar shutters geplaatst worden een inmeetrapport. Hierop worden alle specificaties langsgelopen die van belang zijn om jouw persoonlijke shutters te maken. Niet alleen de maatvoering is maatwerk, je kunt ook zelf de gewenste kleur en segmenten samenstellen, de afwerking (beits of lak) en de maten van de lamellen kiezen. Kom langs in onze winkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom voor een deskundig advies op maat voor jouw situatie!

Shutters op maat
Shutters op kantoor

Waarom shutters?

Shutters behoren tot het brede scala aan producten van de binnenzonwering collectie. Het bijzondere aan shutters is, dat het houten luiken zijn met een lamelfunctie. Deze lamelfunctie zorgt ervoor dat je de lichtinval én je privacy optimaal kunt bepalen met een eenvoudige bediening. Dit komt mede, doordat Shutters gemaakt zijn van het lichtgewicht houtsoort Paulownia, een houtsoort met een verfijnde structuur en uitstraling. Daarnaast kan het houten luik ook in zijn geheel opengezet worden. Doordat Shutters maatwerk zijn, is dit product toe te passen op ieder soort raam, of het nu vierkant, rond of een andere vorm is!

Op maat gemaakte shutters
Adviseur JASNO Shutter

Machteld

Met shutters kun je optimaal spelen met het inkomende licht

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe shutters

Laat je inspireren en adviseren in één van onze woonwinkels

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Bank uitgezocht,3 maanden later bezorgd,Geen beschadigingen tijdens vervoer,netjes in verpakking. De bezorgers hebben zelfs de poten er onder geschroefd,terwijl ik daar niet voor betaald had. Hele goede service
prima medewerkers in elke afdeling, dat begon al in de winkel. Een verkeerde levering dreigde vertraging op te leveren, maar de medewerkers hebben snel en creatief gehandeld waardoor de vertraging uiteindelijk maar één dag was. Prima werk geleverd, de vloer ziet er goed uit. Er zijn wel enkele beschadigingen op de muur aangebracht, wat jammer is want deze zijn net gestukadoord en geschilderd.
Na een goed eerste bezoek, eenmaal een huis bezoek gehad, alles keurig verlopen.
ze waren 1 uur eerder er was iemand uitgevallen , geen probleem ,er was ook een leerling bij die het moest leren werd prima begeleid