Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Paneelgordijnen verduisterend

Decoratief & Functioneel

Paneelgordijnen

Ben je op zoek naar nieuwe raambekleding voor jouw woning? Ontdek onze paneelgordijnen en geniet van decoratieve en functionele raambekleding. Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen die los van elkaar kunnen verschuiven. De paneelgordijnen kunnen naar wens voor het raam gehangen worden en vanwege de losse panelen is het mogelijk om doorkijkjes te creëren. Paneelgordijnen zijn op diverse manieren te gebruiken in een woonruimte, ze kunnen namelijk als zonwering gebruikt worden maar ook als ruimteverdeler. Voor iedere woonsituatie zijn paneelgordijnen geschikt, kom langs in onze woonwinkels en maak samen met onze adviseurs de paneelgordijnen op maat.

 

Paneelgordijnen Op Maat

Paneelgordijnen naar wens samengesteld

Het kiezen van de juiste paneelgordijnen is een persoonlijke keuze. De keuze begint bij het uitzoeken van de juiste stof die past bij jouw smaak en interieur. Er is een ruime keuze aan stoffen die gebruikt kunnen worden voor een paneelgordijn, zo kun je kiezen uit de paneelstoffen maar ook uit de uitgebreide collectie gordijnstoffen. Door de vele mogelijkheden creëer je altijd een product dat aansluit bij jouw woonwensen. Je kunt per paneel een kleur en/of transparantie kiezen en verder is het mogelijk om de bediening en de rails te kiezen. Onze adviseurs staan in de winkels voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale paneelgordijnen.

Paneelgordijnen Groot Raam

Paneelgordijn voor een groot raam

Paneelgordijnen kunnen ideaal gebruikt worden voor grote ramen. De paneelgordijnen zijn leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. En het is mogelijk om voor elektrische bediening te kiezen, hierdoor is het gemakkelijk om de panelen weg te schuiven.

De paneelgordijnen kunnen ook gebruikt worden om van één ruimte, meerdere ruimtes te maken. Een scheidingswand, ook wel een roomdivider genoemd, is een creatieve manier om meerdere ruimtes te creëren. De paneelgordijnen kun je gemakkelijk verschuiven om het als scheidingswand te gebruiken en gemakkelijk weer wegschuiven om de ruimte in zijn geheel te gebruiken.

Voor- en nadelen

  • Veel dessin opties
  • Te gebruiken als scheidingswand
  • Makkelijk te bedienen
  • Ideaal voor een groot raam
  • Niet geheel verduisterend
  • Niet gemakkelijk schoon te maken
Paneelgordijnen
Paneelgordijnen Adviseur

Gerard

Paneelgordijnen zijn voor iedere ruimte geschikt en kunnen naar wens worden samengesteld

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De interieurspecialiste heeft ons uitatekend geadviseerd over de stoelen die wijn op het oog hadden met bijbehorend tafeltje. Helaas was onze wens voor het TV meubel niet uitvoerbaar maar daar is duidelijk over gecommuniceerd.
Advies was goed en duidelijk, dacht mee wat passend was in het huis!
De stoffering is vakkundig en netjes uitgevoerd. Voorlichting en informatie voldoende. Persoonlijke en vriendelijk benadering. Maar onze vraag om een stukje leer te ontvangen uit Goes is door Johan is niet beantwoord, ook niet via telefoon of email.
Na door mij verkeerde bestelling van jaloezie bij velux, kon dit volgens medewerkster niet meer geretourneerd worden.