Shutters specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Houten shutters op maat

Shutters zijn (vaak houten) binnenluiken met verstelbare horizontale lamellen. Het verschil met houten jaloezieën is dat het in meer raamsoorten en –vormen mogelijk is en niet omhoog bediend kunnen worden. De luiken van Shutters kunnen daarentegen vaak weer open bediend worden met een scharnierfunctie, klap-, schuif- of vouwfunctie. Doorat ze beschikbaar zijn met meerdere lamelbreedtes mogelijk, is het toepasbaar in vrijwel ieder interieur: hoe breder, hoe meer zonlicht er doorheen kan als ze open staan, vaak gebruikt bij modernere inrichtingen. Smallere lamellen met klassiekere inrichtingen.

Naast het feit dat het uitstekend gecombineerd kunnen worden met andere raambekledingen (zoals gordijnen) zijn er ook weersbestendige varianten voor buiten, bijvoorbeeld als afscheiding in de tuin. Vergelijkbaar zijn ook de louvredeuren waarbij de lamellen niet kunnen bewegen en zogenaamde Bahamashutters (scharnieren aan de bovenkant). Wil jij weten wat TMC Wonen voor jou kan betekenen op dit gebied? Kom langs in één van onze showrooms, krijg deskundig advies en laat jouw Shutters opmeten en monteren door onze vakkundige monteurs.

Shutters merken bij TMC Wonen: JASNO

MAAK AFSPRAAK
 • Chelsey

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122