We zijn weer open! Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

PVC Vloeren Zeeland specialist

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor PVC Vloeren Zeeland. Bezoek onze winkels in Goes of Kruiningen.

PVC Vloeren in Goes en Kruiningen

Op zoek naar een PVC vloer? PVC Vloeren Zeeland vind je in onze woonwinkels in Goes en Kruiningen. Ontdek het uitgebreide aanbod van PVC vloeren en bepaal zelf welke uitstraling je wil creëren met deze vloer. Wil je een tegelvloer met vierkante tegels of kies je toch voor rechthoekige stroken? Kom langs in de winkel en ga samen met onze specialist op zoek naar de PVC vloer die bij jouw interieur past! Vind meer vloeren van TMC Wonen.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC is een vorm van vloerbedekking en wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride (PVC). Deze harde, maar flexibele vloer, is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderste (backing) laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarboven zit een laag die de vloer beschermt tegen krimpen en uitzetten, gevolgd door een (film)laag waar het design op gedrukt of geperst is. De matte en doorzichtige toplaag van polyurethaan (PU) beschermt tegen slijtage en beschadigingen. Daarnaast kan er een bepaalde structuur aan gegeven worden (Embossing).

PVC koop je in onze woonwinkels in Zeeland

Onze woonwinkels beschikken over een uitgebreide collectie PVC vloeren. Je vindt hier grote stalen, zodat je een goed beeld kan vormen hoe de vloer er uit komt te zien. Maar we bieden je niet alleen een groot assortiment met uitgebreide mogelijkheden. We hebben ook eigen vakmensen in dienst die het egaliseren en leggen van PVC vloeren tot hun vak hebben gemaakt. Ook daarom koop je jouw nieuwe PVC vloer bij TMC! Kom langs in Goes of Kruiningen en profiteer van onze prijzen, kennis en vakkundigheid.

In onze woonwinkel in Noord-Brabant vind je ook PVC vloeren.

MAAK AFSPRAAK
 • Arjen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Bij Arjen kan je terecht voor je wand vragen. Wil je meer weten over verftechnieken of ben je opzoek naar nieuw behang? Arjen helpt je graag. Bezoek jij binnenkort één van onze verf workshops? Grote kans dat Arjen je dan op weg helpt. • Kies voor PVC kurkvloeren

  Wat zijn kurkvloeren en wat zijn de voordelen hiervan? Kurkvloeren zijn een relatief nieuw (natuurlijk) product in de winkel van TMC Wonen. De voordelen van dit type vloer zijn gerelateerd aan de eigenschappen van kurk, wat gewonnen wordt uit de schors van de kurkeik. Hierdoor zijn kurkvloeren geluiddempend, schokbestendig, wordt warmte goed binnen gehouden door de lage thermische geleiding (isolerend) en heeft het een prettig loopcomfort door de verende eigenschap van kurk.

  Kurkvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen

  De bovenste laag is een doorzichtige en beschermende laag gevolgd door een decoratieve laag waar het (hout)dessin op gedrukt kan worden. Onder de verstevigende PVC laag zit een dikke kurklaag die zorgt voor de unieke voordelen van een kurkvloer. De onderste laag bestaat opnieuw uit een PVC laag.

  Kies uit twee merken voor je kurkvloer

  TMC Wonen heeft 2 merken kurkvloer van de leverancier Wicanders. De eerste is HydroCork, eenvoudig te leggen op andere vloeren door middel van een PressFit systeem. Authentica, het tweede merk, heeft als voordelen dat het eenvoudig te leggen is en dat de ondervloer niet geëgaliseerd hoeft te worden.

  Koop je PVC vloeren in de dichtstbijzijnde winkel

  Voor PVC Vloeren Zeeland en PVC Vloeren Noord-Brabant kun je terecht in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Bekijk welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is en kom langs! Onze medewerkers geven je graag deskundig advies. Heb je vragen die je nu al wilt stellen? Neem dan contact op met de gewenste vestiging.

  Bekijk winkels

  Vloer egaliseren

  Als PVC Vloeren Zeeland specialist hebben we ook vakmannen in dienst die de vloer voor je egaliseren en leggen! Dit doen we in ons werkgebied van Zeeland tot ongeveer de randstad. Maar wat houdt egaliseren eigenlijk in en moet dit bij elke vloer gebeuren?

  Egaliseren plak PVC

  Veel van onze klanten kiezen voor plak PVC. Dit houdt in dat de PVC Vloer direct op de vloer verlijmd wordt. Deze manier van een vloer leggen biedt voordelen, zoals een strak resultaat. De vloer is verlijmd en zal dan ook niet meer gaan verschuiven. PVC kan ook los worden gelegd, dan is het egaliseren van de ondergrond niet nodig. Ook in nieuwbouw woningen waar een betonnen vloer is gegoten moet de vloer geëgaliseerd worden. In een betonnen vloer zit nog een minimaal hoogte verschil en vaak wat plekjes. Wanneer de vloer niet wordt geëgaliseerd ga je dit hoogte verschil in de PVC terug zien. Ook als er kleine putjes in de vloer zitten ga je dit na verloop van tijd zien. Een PVC vloer vormt zich namelijk naar de ondergrond. In de video kan je zien hoe onze vakmannen een PVC vloer egaliseren. Stap voor stap wordt dit uitgelegdt. Kom langs bij dé PVC Vloeren Zeeland specialist, TMC Wonen.

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122