Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Tapijt woonkamer
Vloerbedekking tapijt

Zachte & comfortabele vloerbedekking

Wanneer je alles over tapijt wilt weten, ben je bij TMC Wonen op het  juiste adres. In onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom kan je kennismaken met onze uitgebreide tapijtcollectie en het comfort ervan daadwerkelijk voelen. We hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende tapijtsoorten en uiteraard met het leggen van deze vloerbedekking. Samen met het persoonlijke advies van onze adviseurs zorgt dit voor een optimaal resultaat in uw interieur. Tapijt was jarenlang de belangrijkste vloerbedekking, nu zijn er verschillende alternatieven. Desondanks gaan er jaarlijks nog vele meters tapijt de deur uit bij TMC Wonen. Niet alleen meer in de kamerbrede uitvoering, maar ook in de vorm van vloerkleden en tapijttegels. Je vindt alle bekende tapijtmerken in onze woonwinkels. Laat je online alvast informeren en inspireren.

Goed om te weten over tapijt

  • Onderhoudsgemak
  • Comfortabel
  • Geluiddempend
  • Kan op bijna iedere ondervloer
  • De beste keuze voor astma (in de juiste materiaalkeuze)
  • De beste keuze voor huisstofmijt allergie (in de juiste materiaalkeuze)
  • Vlekgevoeliger
  • Niet gedeeltelijk te renoveren
  • Niet mogelijk om zelf te leggen

Uitgebreid assortiment tapijt vloeren

In meerdere gevallen kan tapijt de juiste vloerbedekking zijn. Voor de liefhebbers die gaan voor natuurlijke materialen is tapijt gemaakt van wol of katoen een ideale vloerbedekking. Wil je een tapijt dat je even flink kan schoonmaken, kies dan voor synthetisch tapijt. Iedere ruimte heeft een andere gebruik. Voor een druk belopen ruimte, zoals de hal, is een bouclé tapijt aan te bevelen. Hoe kleiner de nop des te minder zal de loop zichtbaar zijn. Voor de woonkamer en de slaapkamer kan een polig tapijt een goede optie zijn. De volgende keuze is dan hoog- of laagpolig tapijt. Voor een woonkamer raden we een wat lagere pool aan, maar voor de slaapkamer is een hoogpolig tapijt uiterst comfortabel. Verder is er geen andere vloerbedekking die in zo’n groot aantal kleuren en variaties geleverd kan worden als tapijt.

Tapijt
Zachte tapijtvloer

Tapijt op maat

Tapijt kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Eigenlijk is er wel tapijt voor iedere ruimte. Zo is tapijt ook bij uitstek geschikt voor het stofferen van de trap. Houten trappen kunnen heel wat geluidsoverlast veroorzaken. Met tapijt op de trap kan veel irritatie voorkomen worden, er is dan ook geen betere geluiddempende stoffering mogelijk voor een trap dan tapijt. Onze vakmannen staan garant dat je trap ook nog eens een plaatje wordt.

Merken

Tapijt NL Label
TMC Goes Adviseur tapijt

Gerjanne

Met tapijt kan je heerlijk spelen met de vele kleuren

Kom naar TMC voor jouw nieuwe tapijtvloer

In de winkels kunnen onze adviseurs je alle ins en outs over tapijt vertellen én ook laten zien hoe modisch tapijt kan zijn. Wij kunnen de voor jou meest passende vloerbedekking adviseren. Breng dus zeker een bezoek aan één van onze winkels!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5858 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Omdat de draadjes lis waren moest hij ze allemaal vastzetten dat duurde lang.
Het hele traject van het kiezen van nieuw meubilair tot aan de levering is prima verlopen. De communicatie was steeds in orde.
Gordijnen besteld. Advies heel goed. De meneer die bij ons thuis is geweest heeft meting fantastisch gedaan! De gordijnen hangen prachtig lang, ondanks enig hoogteverschil van de vloer. Hij heeft ook geadviseerd de gordijnstof ruim te nemen, wat werkelijk een rijke uitstraling geeft. Ik ben ontzettend blij ermee! De 2 heren die ze hebben opgehangen vertoonden dezelfde kwaliteit. Keurig en nauwkeurig rails opgehangen. Ik wilde graag 1 lange rail van ruim 6 meter aan 1 stuk en dat is heel mooi geworden!
Het bestellen in de winkel verliep vlotjes, maar toen begon het wachten. Uiteindelijk zelf contact opgenomen met de planning, want we hoorden maar niets. De planning had 1 dag ingepland voor het bekleden van de trap, wat te weinig was. Er was 1,5 dag voor nodig. Dit is vervelend, omdat je er toch voor thuis moet blijven en zelf ook moet inplannen. Het eindresultaat is een mooi beklede trap, maar helaas is de verf langs de werkvlakken op diverse plekken beschadigd, zodat we nu weer aan de slag moeten met de verfkwast. Dat was een domper.