Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Een van uw medewerkers heeft mij gebeld omtrent onze aanschaf en levering van twee stoelen en een poef t.w.v. 2400€. In uw winkel stond er een felle lamp op de stoelen en deze leken meer geel dan bruin. Nu we ze in huis hebben passen ze van geen enkele kant in ons interieur, zijn veel te bruin.Eigenlijk vind ik het een miskoop. Ik weet dat het onze eigen fout is. Uw medewerker gaat dit nog overleggen of er iets aan te doen valt. Ook de pootjes krassen erg op ons parket, ze zou viltjes opsturen. De bezorgers treft geen blaam, daar we besmet waren met Corona, moesten ze snel weg. We wachten af……..
In de winkel zijn we goed en duidelijk geholpen. De vloer is gelegd door prettige en vakkundige mensen.
Prima service in de winkel maar ook via telefoon en mail. Duidelijk advies, eerlijk en niet opdringerig. Denkt mee met de klant ook tijdens de lockdown konden we de producten afhalen en indien nodig nog retourneren. Vlotte afhandeling van de bestelling.
Goede service, meedenkend, klantvriendelijk, hulpvaardig, goede communicatie, montage is vakkundig uitgevoerd. Enigste minpunt, ontzettend lange levertijd. Afspraak was week 21, montage is gebeurd in week 28.