Vloerkleden specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Vloerkleden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Maatwerk Vloerkleden

Een vloerkleed, ook wel karpet genoemd, maakt je interieur helemaal af. Hierin kun je kiezen om juist een kunstzinnig statement te maken, of om er een geheel van te maken. Een statement maak je met een kleurrijk karpet of eentje met bijzondere vormen en patronen. Liever een rustig geheel? Laat kleuren uit je interieur terugkomen in het karpet en kies voor natuurlijke materialen zoals wol. In onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je breed assortiment karpetten. Een groot deel van onze collectie is zelfs geheel zelf te ontwerpen of op maat te laten maken. Zo kies je niet alleen een design wat helemaal past bij jouw interieur, maar kun je ook nog je karpet geheel op maat bestellen. Hierdoor heb je nooit meer een net te groot, of te klein karpet. Wil jij je interieur helemaal afmaken met het juiste karpet? Kom gerust eens langs in één van onze woonwinkels voor inspiratie en advies!

Merken: Munk Carpets, Desso, Bonaparte, Parade, NL Label, Brinker, Limited Editions, Jabo en Besouw.

Bezoek onze woonwinkels voor een karpet op maat
 • Chelsey

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!

 • Shop Vloerkleden Online

  Vloerkleden vind je in onze woonwinkels en je kan vloerkleden online bestellen in onze webshop. Creëer intimiteit in een grote ruimte door een knus eilandje te maken met de meubels en een vloerkleed/karpet. Met een karpet kun je warmte, sfeer en een verbeterde akoestiek in de woonruimte aanbrengen. Of laat de eethoek extra shinen door het geheel op een kleed te plaatsen. Let hierbij wel op dat het kleed aan alle kanten minstens 60 centimeter uitsteekt. Dit is wel zo handig voor het schuiven van de stoelen. De collectie vloerkleden bij TMC Wonen is breed: van leuke aanbiedingen en meeneemmodellen tot maatwerk. Verschillende structuren, bijvoorbeeld een lus- (bouclé) of opengesneden pool (velours), afwerkingen en materialen. Denk ook bijvoorbeeld aan vintage vloerkleden of ronde vloerkleden. Breng de zachtheid in huis. Daar helpen we je graag bij!

  Merken: COCO Maison, Be Pure Home, By-Boo.
  Kleuren: beige vloerkleden, groene vloerkleden, bruine vloerkleden, roze vloerkleden, zwarte vloerkleden, blauwe vloerkleden, rode vloerkleden, gele vloerkleden, oranje vloerkleden, grijze vloerkleden.

  VLOERKLEDEN ONLINE BESTELLEN
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122