Gordijnen Zeeland

De gordijnspecialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Kwaliteit Gordijnen bij TMC

Prachtige gordijnen van hoge kwaliteit, koop je bij TMC Wonen nabij Middelburg in Zeeland! Gordijnen zorgen ervoor dat je de privacy behoudt in je woning. Daarnaast heeft dit product ook de functie om te verduisteren en warmte vast te houden in bijvoorbeeld de slaapkamer. Kijk ook eens naar onze Vouwgordijnen of Rolgordijnen kunnen doen voor de sfeer in uw woonkamer of slaapkamer. Bekijk ons uitgebreide aanbod gordijnen en kies wat bij je past!

Laat je gordijnen op maat maken bij een van onze woonwinkels in Zeeland

Gaat je voorkeur uit naar gordijnen met een enkele of dubbel plooi? En heb je al een kleur gekozen voor je gordijnen? Dan maken wij je gordijnen in bijvoorbeeld Middelburg graag op maat! Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere kleuren toe te voegen aan het gordijn. Heb je een keuze gemaakt? Dan wordt alles opgemeten bij jou thuis. De gordijnen met de gewenste kleur, plooi en het ophangsysteem worden gemaakt. Onze vakkundige monteurs komen bij je langs om je gordijnen op te hangen!

MAAK AFSPRAAK

Welke gordijnen passen bij jouw inrichting in bijvoorbeeld Middelburg?

Vind je het lastig om te bepalen wat voor soort gordijnen er in jouw woning in Zeeland passen? Wij geven je graag een persoonlijk en deskundig interieuradvies.
Voor een uitgebreid overzicht van alle pakketten, bekijk je onze website. Daar maak je ook eenvoudig een afspraak met een van onze vakkundige specialisten.

Bezoek onze woonwinkel

Wij heten je graag welkom in een van onze woonwinkels in de regio van Zeeland, bijvoorbeeld in Middelburg. Wij hebben een vestiging in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op en onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder.

binnenzonwering op maat | zonwering bergen op zoom | verfwinkel goes

 • Esther

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Alweer vier jaar is Esther onderdeel van ons team in Goes. Door haar bevlogenheid en gedrevenheid heeft ze al vele klanten geholpen met het opfrissen van het interieur. Haar creativiteit en kennis komen dan goed van pas!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122