Hor kopen

Horren bij TMC

Als je in de zomer niet meer lastig wilt worden gevallen door insecten, is een hor kopen een slimme zet. Heb je last van hooikoorts? Dan bieden horren ook een uitkomst, de pollen blijven zo namelijk buitenshuis. TMC Wonen beschikt over een uitgebreid assortiment horren, die zowel verkrijgbaar zijn voor ramen als deuren. Kies uit verschillende soorten gaassoorten en laat het plaatsen over aan onze vakkundige monteurs!

MAAK AFSPRAAK

Een hor kopen voor ieder raamtype

Wil je een hor kopen voor je raam op de slaapkamer of badkamer? Wij hebben stijlvolle horren van het merk Luxaflex beschikbaar. Bij draai- en kiepramen raden wij je aan om inzethorren aan te schaffen. Deze kunnen zowel horizontaal en verticaal als binnen en buiten geplaatst worden. Heb je een ander raamtype? Laat het ons weten en wij adviseren je over welke hor je het best kan kopen.

Deurhorren die passen bij jouw situatie

Naast raamhorren hebben we ook diverse deurhorren in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de unieke Designa of Allure Plissé hordeur. Hier wordt het gaas gevouwen, waardoor de deur op iedere stand kan blijven staan. Heb je een schuifpui? Dan is een Prestige rolhordeur misschien iets voor je. Ontdek de mogelijkheden en bekijk welke hor bij jouw situatie past.

Kies uit vele maten en kleuren

De horren van Luxaflex zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende maten en kleuren. Het gaas wordt standaard in zwart en grijs geleverd maar is verkrijgbaar in diverse dessins en structuren. Bij inzethorren kies je uit zes soorten kleuren voor het profiel. Bij overige horren zijn dit vier kleuren. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij het kopen van een hor? Bel ons of maak een afspraak via onze website.

gordijnen zeeland | binnenzonwering op maat | zonwering bergen op zoom

MEER OVER HORREN
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122