Horren op maat

Bij ons worden de horren op maat voor je gemaakt, waardoor ze perfect passen in je raam of deur. Elk huis is anders en ieder persoon heeft een andere smaak. Daarom zijn horren, net als meubelen, individueel. Bekijk de verschillende mogelijkheden van TMC Wonen en wij zorgen dat je vindt wat je zoekt.

Je horren zien er perfect uit doordat ze op maat zijn gemaakt

Of je nu een hor zoekt voor je deur naar de achtertuin of voor een draaikiepraam in de slaapkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wel is het belangrijk dat de horren precies in je deur of raam passen. Daarom schakel je ons in! Wij zorgen ervoor dat je horren op maat worden gemaakt en er perfect uitzien. Met maatwerk horren ben je altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat en geniet je jarenlang van dit product.

Maatwerk horren zelf of laten monteren?

Heb je al vaker een hor gezet in je huis en ben je redelijk handig? Dan vind je op onze website een montagehandleiding voor de horren van Luxaflex. Zo installeer je eenvoudig zelf de hor in je deur of raam. Als je liever wilt dat dit door vakkundige specialisten wordt aangepakt, kan dit ook! Onze monteurs komen bij je langs en zorgen dat de maatwerk horren zorgvuldig en netjes wordt geplaatst.

MAAK AFSPRAAK

Horren op maat van het merk Luxaflex

Luxaflex is een stijlvol merk met producten van hoge kwaliteit. Kies voor rolhorren met een sierlijk profiel, die ook geschikt zijn voor dakramen. Of kies voor de meest eenvoudige en breedste toepassing: inzethorren. Als je een combinatie van deze twee producten zoekt, hebben wij de inzetrolhor van Luxaflex in ons assortiment.

Kom langs in onze woonwinkel voor deskundig advies

Wil je deskundig advies over van horren die op maat gemaakt worden? Of wil je de sfeer proeven van de maatwerk horren? Bezoek dan onze woonwinkel gevestigd in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Via onze website maak je eenvoudig een afspraak.

hor kopen | gordijnen zeeland | binnenzonwering op maat

MEER OVER LUXAFLEX BINNENZONWERING
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122