Horrenspecialist

De specialist voor horren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC het adres voor jouw Horren!

Bij de horrenspecialist ben je verzekerd van raam- en deurhorren van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over horren van het merk Luxaflex. Dit merk is al meer dan 60 jaar bepalend binnen de zonwering. Neem een kijkje in onze showroom of maak een afspraak online!

De horrenspecialist maakt je hor op maat

Bij alle producten van Luxaflex heb je de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. Hierdoor worden jouw raam- of deurhorren perfect afgestemd op je wensen. Daarnaast sluit het goed aan op de ramen en deuren van je woning.

MAAK AFSPRAAK

De functie van een hor

Ben je van plan om een hor te laten zetten door onze horrenspecialist? Goede keuze! Een hor is namelijk een goede manier om op diervriendelijke wijze insecten tegen te houden. Daarnaast is het handig voor mensen met een hooikoortsallergie, omdat een hor de pollen buiten houdt. Vergeet niet, deze vorm van raamdecoratie ook nog eens stijlvol is.

Laat je hor door de horrenspecialist monteren

Is het helemaal duidelijk wat voor hor je wilt aanschaffen? Mooi! Nadat de hor op maat is gemaakt, komen we graag bij je langs om de hor te monteren. Wil je het liever zelf doen? Dit kan ook! Op onze website vind je instructies voor het monteren van horren. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

horren op maat | hor kopen | gordijnen zeeland

MEER OVER HORREN
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122