Houten vloeren Middelburg

Op zoek naar houten vloeren?

Voor prachtige houten vloeren, kom je langs bij de Houten Vloeren Zeeland specialist in de buurt van Middelburg. TMC Wonen heeft verschillende vestigingen. In de woonwinkels Goes en Bergen op Zoom vind je een ruime houten vloeren afdeling. Een houten vloer laat je door onze vakkundige specialisten leggen! Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of laat je adviseren via ons interieuradvies.

MAAK AFSPRAAK

Het verschil tussen houten vloeren en parketvloeren nabij Middelburg

Houten vloeren bij onze specialist in Goes, die makkelijk te bereiken is vanuit Middelburg, vindt je houten vloeren. De houten vloeren zijn verkrijgbaar in massief parket, twee laags parket of drie laags parket. De ondervloer bestaat uit multiplex of vuren. De vloertypes zorgen voor een heerlijke warme uitstraling. Wil je een houten vloer en weinig onderhoud? Door de juiste combinatie te kiezen kan je zorgeloos genieten van een onderhoudsarme houten vloer.

Houd de luchtvochtigheid in de gaten van je houten vloer

Het is erg belangrijk om de luchtvochtigheid van je houten vloer in de gaten te houden. Wij raden dit zeker aan wanneer er buiten een droge lucht is en binnen de verwarming aangaat. Een optimale luchtvochtigheid zit tussen 50 en 60 procent. Meet dit met een betrouwbare hygrometer.

Neem contact op voor interieuradvies

Wil je weten welke houten vloeren perfect bij het interieur van je woning in past? Neem dan contact op en vraag om interieuradvies! Woon je in Middelburg? Dan vind je de dichtstbijzijnde vestiging in Goes. Voor vragen kun je bellen naar (0113) 22 41 02.

horrenspecialist | horren op maat | hor kopen

MEER OVER HOUTEN VLOEREN
 • Niels

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 8

  Niels is de spil in het web bij TMC Goes. Als bedrijfsleider is hij verantwoordelijk voor verschillende organisatorische taken. Daarnaast heeft Niels een grote kennis van het assortiment. Mede hierdoor kan hij de perfect interieurstijl voor u cre...

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122