Houten Vloeren | TMC Wonen

Houten vloeren specialist in Goes

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van houten vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Meer weten over houten vloeren

Op zoek naar houten vloeren?

Voor prachtige houten vloeren, kom je langs bij de specialist in de buurt van Middelburg. TMC Wonen heeft verschillende vestigingen. TMC vind je in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Een houten vloer laat je door onze vakkundige specialisten leggen! Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of laat je adviseren via ons interieuradvies.

MAAK AFSPRAAK

Het verschil tussen houten vloeren en parketvloeren nabij Middelburg

Houten vloeren bij onze specialist in Goes, die makkelijk te bereiken is vanuit Middelburg, vindt je houten vloeren. De houten vloeren zijn verkrijgbaar in massief parket, twee laags parket of drie laags parket. De ondervloer bestaat uit multiplex of vuren. De vloertypes zorgen voor een heerlijke warme uitstraling. Wil je een houten vloer en weinig onderhoud? Door de juiste combinatie te kiezen kan je zorgeloos genieten van een onderhoudsarme houten vloer.

Houd de luchtvochtigheid in de gaten van je houten vloer

Het is erg belangrijk om de luchtvochtigheid van je houten vloer in de gaten te houden. Wij raden dit zeker aan wanneer er buiten een droge lucht is en binnen de verwarming aangaat. Een optimale luchtvochtigheid zit tussen 50 en 60 procent. Meet dit met een betrouwbare hygrometer.

Neem contact op voor interieuradvies

Wil je weten welke houten vloeren perfect bij het interieur van je woning in past? Neem dan contact op en vraag om interieuradvies! Woon je in Middelburg? Dan vind je de dichtstbijzijnde vestiging in Goes. Voor vragen kun je bellen naar (0113) 22 41 02.

horrenspecialist | horren op maat | hor kopen


MEER OVER HOUTEN VLOEREN
  • Wim

    Bedrijfsleider

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 27

    Wim is de rots in de branding voor het filiaal TMC Goes. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij een kei in zijn vak. Het specialisme van Wim is de parketafdeling. Hierin kan hij je volledig informeren én met verrassende ideeën komen.