Maak afspraak

Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij in Zeeland bij TMC in Goes

Kom langs bij de meubelstoffeerder van Zeeland en laat je verrassen door het vakmanschap en de vele mogelijkheden!

Vraag nu interieuradvies aan


Stoel Stofferen?

De meubelstoffeerder van Zeeland vind je bij TMC in Goes! Door middel van onze meubelstoffeerderij geeft TMC Wonen gebruikte meubels een tweede kans. Met onze eigen vakmensen zorgen we dat je meubel opnieuw bekleed, gevuld of gerepareerd wordt. Hiermee garandeert TMC Wonen jaren zitplezier. Onze eigen vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstofferen en uitvoeren van herstel- en reparatiewerkzaamheden van allerhande zitmeubelen. Denk hierbij ook aan het versterken van frames of het aanpassen van frames voor een verhoogd zitcomfort. Met een gezamenlijke ervaring van ruim 25 jaar heeft TMC Wonen voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

MAAK AFSPRAAK

Werkzaamheden

De meubelstoffeerderij van TMC in Zeeland voert verschillende werkzaamheden uit. Je kunt hier je stoel, bank, bed of andere gestoffeerde meubelen laten herstofferen. Naast het herstofferen voeren we ook de volgende werkzaamheden uit: het opvullen van zittingen/kussens en het opnieuw lakken, repareren of aanpassen van het frame.

Meubelstoffen

In onze stoffeerderij werken we met een uitgebreide stoffencollectie van merken als, Chivasso, Carlucci, Harlequin, Lancier, Keymer en nog vele andere merken. De Meubelstoffeerderij van TMC Wonen verkoopt ook stoffeermaterialen en meubelstoffen. Voor meer informatie over de collectie vul je onderstaand contact formulier in.

Prijsopgave

Benieuwd wat de Meubelstoffeerderij voor jou kan betekenen? Neem contact op met TMC Goes. Indien gewenst komen we vrijblijvend bij je langs om jouw meubel te beoordelen. Op basis hiervan voorzien we je van een definitieve prijs. De werkzaamheden worden in de winkel uitgevoerd, kom gerust eens langs om te kijken naar dit unieke ambacht.

 • Liesbeth

  Stoffeerder

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Liesbeth is een hartelijke en creatieve dame, die graag met haar handen bezig is. Door de kennis en ervaring die ze eerder in haar loopbaan heeft opgedaan, weet ze precies hoe ze een meubel op moet knappen. Kom langs en laat je verrassen.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122