Maak afspraak

Tapijt | TMC Wonen

Tapijt specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Tapijt vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan


Tapijt Vloerbedekking

Tapijt komt weer terug in onze huizen en inrichtingen! De laatste jaren ging de voorkeur bij veel mensen uit naar een harde vloer zoals PVC, Laminaat of Vinyl. En waarom? Tapijt is een vloertype dat zorgt voor warmte en comfort doordat het zacht is. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos en het heeft ook nog eens een luxe uitstraling. Het leggen van een tapijtvloer is niet eenvoudig zelf te doen. Er moet op meerdere zaken gelet worden: is de ondervloer egaal en één geheel, is het schoon, stof- en vetvrij? Moet er geëgaliseerd worden? Is de ondervloer van hout zodat er een extra laag hardboard of spaanplaat onder moet? Ligt de ondervloer haaks op de legrichting van het tapijt? Daarnaast zijn er verschillende manieren om een tapijtvloer te leggen. Is het beter om volledig te verlijmen? Of toch aanspannen? Bij TMC Wonen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tapijtvloeren. We geven dan ook graag een passend advies voor jouw inrichting. Daarnaast hebben we een team van vakkundige, eigen stoffeerders die de vloer komen leggen. Ontdek de voordelen van een tapijtvloer van TMC Wonen en kom langs in één van onze showrooms!

Tapijt merken bij TMC Wonen: NL Label, Desso, Parade, Bonaparte, van Besouw, Jabo, Louis de Poortere, Edel Group, Tretford, Belakos, Nouwens Bogaers, Ambiant en Youniq

MAAK AFSPRAAK

DESSO AirMaster®

Je zou er spontaan van gaan niesen: al die kleine stofdeeltjes in een baan zonlicht. Toch maar iets meer stofzuigen? Helaas zal dit niet veel helpen. Deze stofdeeltjes, of fijnstof, zit in iedere ruimte en ademen we met z’n allen in. Zeker bij een harde vloer wanneer er een deur open zwaait of een kind op de grond aan het spellen. Het merk DESSO heeft hier iets voor ontwikkeld: DESSO AirMaster. Bij deze tapijtvloer worden de fijne stofdeeltjes opgevangen en vastgehouden door de kleinere garen (DESSO Airfilters). Grotere stofdeeltjes worden opgevangen door de grovere garen (DESSO DustCollectors) tot de eerstvolgende stofzuigbeurt. Bewezen is dat deze vloer tot 8 keer effectiever is dan harde vloeren en 4 keer effectiever dan normale tapijtvloeren. Daarnaast kan je deze DESSO AirMaster vloer helemaal zelf samenstellen.

Ben jij op zoek naar een gezonder binnenklimaat? Begin dan met de vloer van DESSO AirMaster. Kom langs in één van de TMC Wonen showrooms en laat je adviseren. Ook voor zakelijk gebruik!

Meer informatie over DESSO AirMaster tapijtvloeren

MAAK AFSPRAAK
 • Gerard

  Gerard

  Adviseur

  Gerard

  Adviseur

  Vestiging: TMC Kruiningen

  Aantal jaren in dienst: 12

  Gerard kunnen we beschrijven als een vriendelijke, betrouwbare man die accuraat te werk gaat én als een man met kennis van zaken. Naast het adviseren van klanten is hij verantwoordelijk voor het plaatsen voor de orderafwerking.