Maak afspraak

Gordijnen | TMC Wonen

Gordijnen specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Gordijnen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan


Gordijnen

Wel kunnen zien, maar zelf niet gezien worden. Een privacy voordeel dat Gordijnen kunnen bieden. Ook volledig verduisterend is mogelijk, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer. Combineer dit met een voering in de stof en je gordijnen zijn extra verduisterend, meer isolerend en geluiddempend en vallen mooier door het extra volume en gewicht. Of, maak de Gordijnen iets te lang zodat ze op de grond vallen wat een speels effect geeft. Gordijnen zijn er in alle soorten en maten: op ringen, op (binnenloop)roedes, plooigordijnen of wavegordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen (strakke banen stof, ideaal voor een serreraam!). Belangrijk is om te bedenken wat de functie van de Gordijnen in jouw inrichting is: alleen ter decoratie of voor de privacy? Moet het licht dempen, verduisteren of wil je juist meer licht in huis? Bij TMC Wonen geven adviseurs je graag advies over de (on)mogelijkheden en wat het beste past bij jouw inrichting. Het monteren doen we natuurlijk zelf, met onze eigen vakmannen!

Gordijnen merken bij TMC Wonen: Kobe, Essente, Chivasso, Carlucci, Jab, Artelux, Your Edition, Ado, Kendix, Ploeg, NL Label, Acker, Eijffinger, Holland Haag, Vriesco, Mira X, Zimmer und Rhode, Harlequin, Sanderson, Anthology

MAAK AFSPRAAK
 • Louise Janssen

  Louise Janssen

  Adviseur

  Louise Janssen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 1

  In Bergen op Zoom hebben we niet één, maar twee Louise's! Deze Louise wordt daarom vaak Loes genoemd. Loes kunnen we omschrijven als hartelijk, harmonieus en enthousiast. Ze helpt je graag om van jouw huis jouw thuis te maken.