Industrieel & Vintage

Bij TMC Wonen vindt je alles voor je Industrieel & Vintage interieur

Met een Industrieel & Vintage woonstijl maak je van jouw interieur een stoer en modern geheel. In deze woonstijl draait alles om stoere, industriële meubels waarin veel metalen zijn verwerkt. De kleur is ondergeschikt in deze woonstijl, dit betekent dat er voornamelijk met donkere kleuren worden gewerkt.
Kies voor metalen frames, voor een beton-look, of geef de illusie dat je stenen tegels hebt liggen met bijvoorbeeld een PVC-vloer. Ook een kamerplant misstaat niet in deze woonstijl! Kom langs in een van onze industriële woonwinkels en ontdek jouw woonstijl

Kenmerken

Een industrieel & Vintage woonstijl is te herkennen aan onafgewerkte muren en onafgewerkte plafonds. De grote en 'kale' ruimtes worden gescheiden door grote schuifdeuren. De meubels hebben een RVS onderstel en donkere kleuren. Om het geheel af te maken worden er simpele planten toegeveogdt.

MAAK AFSPRAAK

Het materiaal en de kleuren

De kleuren in de woonstijl Industrieel & Vintage zijn ondergeschikt. Daarom zien we vaak wit, zwart en grijstinten terug.

De materialen die in de industrie gebruikt worden zien we terug in de huiskamers. Denk aan lood, beton, pijpleidingen, RVS, en mat glanzende laklagen. De meubels hebben een antraciet onderstel, stoere tafelblad van een houtsoort en accentkleuren. Betonlook wordt toegepast op vloeren en/of muren.

Modern & Vintage bij TMC Wonen

In de industriële woonwinkels van TMC Wonen vind je alles voor je Industrieel & Vintage interieur! Ook vind je veel leuke woonaccessoires om je woonstijl Industrieel & Vintage helemaal af te maken.


Wil jij weten hoe jij de woonstijl Industrieel & Vintage kan toepassen in jouw huis? Of twijfel je of dit de juiste woonstijl is voor jouw interieur? Bezoek onze industriele woonwinkels of vul onderstaand formulier in, zodat we je kunnen helpen!

 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • Neem contact op Plan route
  Neem contact op Plan route
  Neem contact op Plan route
  Neem contact op Plan route

  TMC topmerken

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122