Vrijblijvend interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kan genieten van je interieur. Daarom werken wij met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Doordat we met verschillende pakketten werken, kunnen je precies bieden wat jij nodig hebt.

Waarom kies je voor interieuradvies? Als je het even niet meer weet is het wel zo fijn dat je geholpen kunt worden door een professional. Daarom bieden wij jou dit aan. Het basispakket is ook nog eens helemaal gratis! We komen zelfs naar jou toe als je dat fijn vindt. Tot snel in onze winkel óf bij jou thuis!

*Interieuradvies Pro: €450,- (woonkamer + keuken), €600,- (woonkamer + slaapkamer) of €750,- (compleet huis)

Maak afspraak

Onze pakketten

Advies aan huis
Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
Stalenpresentatie
Moodboard
2D interieurschets/plattegrond
Kleur- en materialenplan
3D interieurontwerp
Meubelplan
Lichtplan

Interieuradvies Basis

gratis

afspraak maken


Meest gekozen

Interieuradvies Plus

€150,-

afspraak maken


Interieuradvies Pro

€450,-*

afspraak maken


Virtual reality advies - Kies pakket Pro

3D tekeningen - Kies pakket Pro

Interieuradvies

Ben je net verhuisd of is jouw huis toe aan verandering? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken! Het inrichten van een huis kan best lastig zijn. Goede inspiratie is dan ook een must! Kom daarom eens langs in één van onze TMC Wonen Winkels.

Heb je wat extra hulp nodig? Dan is het misschien een idee om eens voor interieuradvies langs te komen. Bij TMC wonen vinden wij het belangrijk dat jouw huis als een thuis voelt. Om dit te realiseren, werken wij met échte binnenhuisadviseurs. Doordat we met verschillende pakketten werken, bieden we interieuradvies dat perfect bij jou past.

Interieuradvies voor bedrijven

Niet alleen thuis maar ook voor je bedrijf is een passend interieur essentieel. Als bedrijf wil je een zo goed mogelijke indruk op klanten achterlaten. Daarnaast is het belangrijk om een warm welkom aan werknemers te bieden. Wil je een interieur dat uitstraalt waar je als bedrijf voor staat? Neem dan contact op met TMC Project, zij helpen u graag verder!

Interieuradvies aan huis

Samen met jou gaan we voor een perfect advies voor je nieuwe interieur. Om een goede basis te nemen, bieden we gratis interieuradvies aan huis aan. Zowel in heel Zeeland als ook in West-Brabant komen we bij jou thuis voor interieuradvies wanneer dit gewenst is. In ieder advies pakket heb je de optie voor interieuradvies aan huis. Ons basis advies pakket is zelfs helemaal gratis! Kijk ook eens naar het Plus of Pro pakket voor een verdergaande advisering. We gaan voor het hoogst haalbare resultaat, een prachtig nieuw interieur die past bij jouw stijl. Een van onze adviseurs komt langs om zo een beter beeld te krijgen van de ruimte. Dit helpt ons om een nog beter advies te geven. Maak snel een afspraak voor interieuradvies aan huis!

Advies op maat

Bij TMC Wonen zijn we gek op het geven van interieuradvies. Producten kennis is voor ons daarom erg belangrijk. We helpen je bij het vinden van de perfecte woonitems en matchende accessoires. We presenteren je verschillende stalen en stellen een kleur- en materiaal plan op. Om een realistisch beeld van je nieuwe interieur te krijgen, schetsen we een 2D-plattegrond of een 3D-interieurontwerp. Bij een interieuradvies Pro komen we zelfs met een meubel- en lichtplan. De interieuradvieskosten zijn verschillend. We passen ons advies aan op wat jij nodig hebt.

Interieuradvies kosten

Interieuradvies nodig voor je woonkamer? Of pak je liever gelijk je hele huis aan? Dit is allemaal mogelijk. Een gratis interieuradvies kan voor jou al genoeg zijn. Wanneer je toch meer advies wilt, passen we de prijs aan op hoeveel advies jij nodig hebt. Bekijk hierboven welke prijzen wij hanteren voor de verschillende pakketten.

Interieuradvies Zeeland

Wij bieden interieuradvies aan in heel Zeeland en zelfs daarbuiten! Zo kan je bij ons terecht voor interieuradvies in Middelburg en Goes. Daarnaast bieden wij interieuradvies aan in Bergen op Zoom en Breda. En we komen bij u thuis, als u dat wenst. Dit doen we in heel Zeeland en West-Brabant.

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122