Maak afspraak

Restyle Magazine | TMC Wonen

Hét Restyle Magazine van TMC Wonen

Meer dan 60 pagina's wooninspiratie. Gratis thuis gestuurd!


Vul het formulier onderaan de pagina in, dan ontvang je het Restyle Magazine zo snel mogelijk thuis!Restyle Magazine

Ken jij ons Restyle Magazine al? Eenvoudig en snel aan te vragen en gratis opgestuurd! Of bekijk het online. Dit magazine zit boordevol met leuke woonideeën, inspiratie en interessante weetjes. Zo besteden we aandacht aan de verschillende woonstijlen, welke materialen daar bij passen en hoe jij het kan gebruiken in je interieur. We bespreken praktische en handige tips over onze collecties: vloerbekleding, wandbekleding, raambekleding en meubels voor woon- en slaapkamer. Altijd leuk, de rubriek Binnenkijken bij… We gaan langs bij een paar realisaties en spreken met de bewoners over hun ervaringen. Na het lezen van dit magazine heb je waarschijnlijk een heleboel inspiratie op gedaan. Maar hoe nu verder? Vraag gratis advies aan! Snel en eenvoudig, voor kleuradvies of compleet 3D-advies met virtual reality.

Na het lezen van dit magazine heb je misschien vragen of opmerkingen. Of wil je in de rubriek Binnenkijken bij…? Laat het ons weten!

  • Jolanda

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 10

    Jolanda gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarom is Jolanda een kei in het vinden van dé perfecte maatwerkkast voor jouw situatie! Daarnaast kan ze je vertellen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van vloer-, raam- en wandbekleding.