Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Hal Met Maatwerk Oplossingen

De hal

In de hal staat een op maat gemaakte garderobekast, ontworpen met slimme oplossingen om ruimte te besparen. De hangers hangen voor elkaar, waardoor er verrassend veel plaats overblijft. Helemaal onderaan bevinden zich handige lades voor het opbergen van sjaals, mutsen en handschoenen. Ontdek hoe praktisch én elegant deze ruimte is ingericht!

Maatwerk Oplossingen In De Zithoek
Verschillende Vormen In De Zithoek

Zithoek

Door het gehele appartement is gebruik gemaakt van de glazen taatsdeuren voor openheid en licht. De woonkamer heeft een eethoek en een knusse zithoek met een hoekbank en een groot rond vloerkleed voor extra huiselijkheid. Eenheid is belangrijk: zwarte houten salontafels en een bijpassende tv-kast zorgen voor harmonie. De basiskleur is overal hetzelfde. Een schilderij van vilt en wol, samen met het vloerkleed en de vouwgordijnen, voorkomt echo’s en voegt warmte toe.

Het beste kunt u even een mailtje met uw verzoek en foto's mailen naar meubelstoffering@tmcwonen.nl. Zo komt uw vraag direct aan bij onze meubelstoffeerderij,
Balans Creëren In De Eethoek

Eethoek

Deze ruimte bevat veel rechte lijnen, dus is er bewust gekozen voor ronde vormen om een speelse balans te creëren. Een rond vloerkleed, een ronde salontafel, en een ronde eettafel vormen samen een harmonieus geheel. De ronde eetkamerbank benadrukt de rondingen en bespaart ruimte. Verschillende materialen zorgen voor een levendig interieur, terwijl het prachtige behang de huiselijke sfeer compleet maakt.

Adviseur Bij TMC Wonen
Creëren van licht en openheid
Kleurenpalet In De Master Bedroom
Maatwerk Inloopkast

Master bedroom

Hier bevindt zich de kers op de taart: een op maat gemaakte inloopkast. Deze is uitgerust met lades, opbergplek voor schoenen, broeken, jurken en zelfs een make-uptafel. Aan de andere kant van de kamer vinden we de badkamer. Hier was geen ruimte voor een scharnierdeur, dus kozen we voor een stijlvolle schuifdeur die perfect past bij het kleurenpalet van de ruimte. Door te spelen met verschillende materialen creëren we dezelfde gezellige sfeer als in de woonkamer. Welkom in de ultieme oase van comfort en stijl!

Kantoor

Bij de laatste stop van onze tour door dit prachtige appartement! Ook hier is veel maatwerk toegepast om elke ruimte perfect aan te laten sluiten op de behoeften van de bewoners. Achter deze schuifdeur bevindt zich het kantoor, een rustige en comfortabele werkplek waar afgesloten en volledig geconcentreerd kan worden.

Ben je benieuwd geworden of wil je ook graag interieuradvies? Voel je vrij om langs te komen in één van onze woonwinkels. Ons team staat klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.