Creëer warmte in huis

Komende periode komt er weer een koude periode aan. Voor de schaatsers een groot genot, maar voor de liefhebbers van warme en exotische oorden is dat geen pretje. Daarom nemen we je in deze blog mee op weg naar het creëren van een warm interieur. Al snel denk je dan aan warme tinten, mooie sierlijke stoffen en een knus huis. Maar een warm interieur is op veel meer manieren te creëren. Bijvoorbeeld door een goed verlichtingsplan, dit kan al met kleine aanpassingen, voeg bijvoorbeeld eens wat sfeerverlichting toe aan je interieur, steeds vaker word gekozen voor hangende sfeerverlichting. Dat donkere hoekje wordt daardoor net even verlicht en geeft tegelijk een warm en nieuwe uitstraling.

Het hergebruiken van oude meubels is helemaal hot. Dat oude meubeltje van je oma met een mooie nieuwe stof, of die stoffige stoel op zolder met een nieuw likje verf is een echte sfeermaker voor je interieur. Door levendige en onderscheidende materialen te gebruiken creëer je een unieke warmte in je interieur maar ook door diversiteit aan materialen, denk bijvoorbeeld aan robuuste houten elementen. Wil je de sfeer wat chiquer houden kies dan voor BAOBAB kaarsen, deze zijn allemaal voorzien van een exclusieve windlicht. Of dat leuke bijzet tafeltjes van BY BOO, zet er een aantal samen en creëer zo een nieuwe salontafel. Om het helemaal af te maken kan een warm karpet, voor de warme voetjes, het ‘warme’ interieur helemaal afmaken.

Machteld heeft ons pas al laat zien waarom vloerkleden zo belangrijk zijn in een warm interieur. De vloerkleden hebben zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld tot een kwalitatief en veelzijdig product. Er zijn talloze collecties, zo heeft BY BOO een collectie van karpetten in etnische en kleurrijke prints. TMC Wonen heeft een groot assortiment vloerkleden van diverse merken. In deze collecties vind je ook warme wollen vloerkleden, voor de echte kou kleumen onder ons;). De wollen collectie heeft een mooie kleur palette die het bij elk interieur goed doen, mooie zachte aardetinten tot diepgrijs. In TMC Goes, waarop dit moment hard verbouwd wordt, worden alle vloerkleden met 50% korting verkocht. Neem snel een kijkje in één van onze winkels om de Collecties te bewonderen en voor nog meer ‘’warmte in huis’’! Vind je het lastig om de warme sfeer in huis te krijgen? Maak dan een vrijblijvend en volledig gratis interieuradvies met onze binnenhuisadviseurs.


Annemarie | 09-02-2017 | TMC Goes

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122