De Kleuren van 2018!

De zomervakantie is voorbij en de herfst komt er al weer aan. Dan is het heerlijk om ons huis mooi en gezellig te maken voor de komende donkere dagen! In de winter zijn we meer in huis, het is vroeg donker en een warm en gezellig huis is dan de juiste plaats om weg te kruipen.

Kleurentrends 2018

We geven jullie alvast een indruk van de trends die je gaat zien in de herfst en winter. Een hele belangrijke verandering is dat donkerbruin het nieuwe zwart wordt. Zwart gaan we niet meer zoveel zien en alles wordt gecombineerd met donkerbruin. Wit blijft, maar dan als accentkleur. Ook gaan we heel veel mooie warme en diepe tinten zien. Welke kleuren zijn dat? Hier komen ze: curry geel, chili rood, wijn rood/paars, beige, donker groen, indigo blauw en goud. Warme, volle kleuren die je leuk op de wand kan zetten of als accentkleuren in je accessoires kan gebruiken. Deze kleuren kunnen dan gecombineerd worden met neutrale kleuren zoals donkerbruin en wit. Of eigenlijk beter: iets van het witte af zodat de kleur niet te hard afsteekt met de andere warme kleuren.

Bekijk ook de woontrends van 2021 en Flexa kleur van het jaar 2021.

Welke combinaties ga je veel zien?

Ook gaan we combinaties zien die je misschien niet gelijk bij elkaar zou zoeken. De pasteltinten die in 2017 al de boventoon voerden, blijven zeker in het kleurenpalet zitten voor de herfst en winter. De pasteltinten worden gecombineerd met één van de kleuren die we al eerder hebben genoemd. Bijvoorbeeld: indigo blauw gecombineerd met babyroze. Of wijnrood gecombineerd met babyblauw. Hele leuke en verrassende combinaties die jezelf misschien in eerste instantie niet zou maken, maar als je dit bij elkaar ziet wordt je er echt door verrast. Het geeft je interieur een nieuwe dimensie en een luxe, exclusieve uitstraling.

Welke veranderingen nog meer?

Omdat steeds meer mensen vanuit huis werken worden de woningen multifunctioneel en flexibel ingericht. Als je van huis uit werkt, is het ook belangrijk om je woning te waarderen en in te richten als werkplek. We zien steeds meer dat bijvoorbeeld een bureau wordt geïntegreerd in de woonkamer. Niet als een storend element maar juist een element dat hoort bij het interieur. De scheiding werk/privé wordt hierdoor minder groot. Uiteraard moet je je hier wel fijn bij voelen.

Woonbeurzen

Veel inspiratie voor de nieuwe trends vind je op de VT Wonen & Design beurs in de RAI in Amsterdam. Op deze beurs zie je te nieuwste trends wat er gaat komen in de komende tijd. De plek bij uitstek om je te laten inspireren wat er kan en wat er komen gaat op het gebied van woninginrichting. De beurs is van 3 t/m 8 oktober in de RAI in Amsterdam.

Maar je hoeft niet ver weg te gaan voor wooninspiratie! Eind oktober vind de Zeeuwse Woonmarkt plaats in Goes. Op 26, 27 of 28 oktober kan je in Goes terecht voor inspiratie op het gebied van wonen. Zo worden er workshops gehouden om je op weg te helpen met je interieur en zijn er 40 bedrijven aanwezig die je helpen met nieuw bouwen en/of verduurzamen van je woning. Ook zijn er tal bedrijven die je helpen om nóg meer plezier uit je woning te halen. Alles draait tijdens deze beurs om aangenamer wonen.

Al met al een heleboel nieuwe leuke trends voor de herfst en winter! Dit geeft weer veel nieuwe ideeën en inspiraties.

Corina I 28-09-2017 I TMC Woonwenz

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122