Dé trends voor deze zomer

Januari is alweer voorbij en februari is ook bijna voorbij, de kop is eraf! Schaatsen, mutsen en kaarsjes zijn weer netjes opgeborgen. We maken ons stiekem al klaar voor de zomer. Nieuwe (vakantie)plannen worden weer gemaakt of zijn zelfs al uitgevoerd. Tussen alle drukte door mogen we al een beetje genieten van het zonnetje. De zomer komt eraan!

Nieuwe collectie

Het zonnetje begint ook weer te schijnen in de woonwinkels. Nieuwe collecties druppelen binnen en staan te ‘shinen’ in de showroom. Wij zijn helemaal klaar voor de zomer. Om deze ‘shining’ te creëren moet je toch echt in een woonwinkel zijn. Dagelijks geven we je de beste inspiratietips en woontips, zodat je echt kan gaan genieten van je interieur en huis. Om dat zo goed mogelijk te doen is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er speelt op het gebied van interieur.

Trends

Of je nou trendvolger bent of niet, ongemerkt bepalen trends toch wat we mooi vinden of niet. Indirect hebben trends invloed op je interieur. Zachte en liefelijke kleuren worden vervangen door diepere en warmere kleuren. Een warme sfeer betekent ook donkere kleuren én groen! Planten, planten, planten, er mogen nog meer planten gebruikt worden in het interieur. Niet alleen de kleuren worden warmer maar ook de materialen. Hout, kurk en ruwe stenen zijn materialen die we veel terug gaan zien!

My favourites

Ik laat jullie graag mijn favorieten zien voor het nieuwe seizoen. Deze favorieten zijn allemaal in TMC WoonWenz te bezichtigen en uit te proberen. Kom gerust eens langs:).

Nr. 1

Door de combinatie van het stoere hout en beton is het Myland dressoir van XOOON een absolute ‘musthave’. Een ontzettend verfrissend dressoir.

Myland dressoir van XOOON. Prijs €1299,-


Nr. 2 In een mooie mosgroene kleur is de Milva eetkamerstoel van de Henders & Hazel collectie een absolute toevoeging. Groen mag weer gezien worden. Met de stijlvolle poten past het helemaal binnen de laatste trends!


Eetkamerstoel Milva van Henders & Hazel. Prijs vanaf €189,-


Nr. 3 TOPFAVORIET (links) Eetkamertafel Kensington van de Richmond collectie is een echte eyecatcher met een combinatie van ruw hout en chroom. Dit is mijn absolute topfavoriet!


Nr. 4 (rechts) Een ‘luchtige’ bank kan niet ontbreken in een zomers interieur. De openstaande bies zorgt voor een moderne en warme uitstraling. En, niet onbelangrijk, een zeer aantrekkelijke prijs!

Eetkamertafel van Richmond, type Kensington. Prijs €1050,- Budget Home Store bank Jolly. Prijs vanaf €269,-.


Wil je nóg meer modellen zien? Kom dan langs in onze woonwinkel in Goes, Kruiningen en/of Bergen op Zoom. Je bent van harte welkom!

Leandra | 21-02-2017 | TMC Goes

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122