Hoe ziet jouw pinksterweekend eruit?

Pinksteren, voor veel mensen in Nederland betekent dat een extra vrije dag. Dat betekent een lang weekend om er gezellig op uit te trekken. Pinksteren is ook het weekend dat half Duitsland en België zich verplaatst naar de Zeeuwse kust. Bijvoorbeeld ook in tuincentra is het in deze periode vaak een enorme drukte. Een weekend om te genieten met jouw geliefde, gezin, familie of vrienden.

Maar wat zijn jouw plannen voor het komende pinksterweekend?

Met Pinksteren is er genoeg te doen! Bezoek een leuke markt of maak een fietstocht door de duinen in Walcheren! Of ben je al meer in de zomersferen en zoek je het strand op voor een ontspannende wandeling? Maar wat is er eigenlijk leuker dan tijdens deze dagen een kijkje te nemen op de woonboulevard? Tijdens deze dagen kun je in de winkels optimaal wooninspiratie opdoen en ideeën verzamelen voor de komende zomer. Vergeet niet te genieten van de nieuwe meubelcollectie die er staat opgesteld en de enorme hoeveelheid woondecoratie in diverse frisse kleuren. Sfeer proeven, dat is toch iets wat in een woonwinkel onmisbaar is! Heb je al iets meegekregen van de nieuwe trendkleuren van 2018? Of staat jou interieur nog in de winter stand?

Want nu we de winter alweer een poosje achter ons hebben gelaten is het nu toch zeker tijd om de zomer in huis te halen. Hier hoeft heus geen hele metamorfose aan vooraf te gaan. Door het toevoegen van een paar vrolijke, zomerse accenten is jouw interieur helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Dan is het helemaal niet erg als het even regent, want binnen geniet je dan volop van de zomer. Het zonnetje in huis daar worden wij blij van, jij toch ook?

Natuurlijk mag voor een zomerse sfeer een beetje groen niet ontbreken. Hiervoor is deze plantenstandaard de final touch in jouw interieur. Deze plantenstandaard is van het hippe merk COCO Maison. Wil je het plaatje toch compleet maken maar houden planten het bij jou nooit lang vol? Kijk dan eens voor een kamerplant. Deze kun je bijvoorbeeld op dit krukje van By-Boo zetten.

Een hele populaire plant die je op dit moment op veel plaatsen tegenkomt is de Olifantsoor. Omdat deze plant grote bladeren en een strakke uitstraling heeft, staat deze plant perfect in ieder interieur. Last but not least, de Kalanchoe Beharensis. Deze vetplant uit Madagaskar is (bijna) onverwoestbaar. De enige wens van deze plant is; besproei zijn bladeren niet. Deze plant kan dan ook tegen veel als weinig zonlicht. Wil je de plant laten shinen in jouw woonkamer, zet het dan op een van de bijzettafeltjes van Cosy Villa. Deze tafeltjes kun je naast een fauteuil, bank of in een leuke hoek zetten met jouw plantenstandaard, kopje koffie erbij en …. finished.

Hierboven zie je hoe je door middel van kamerplanten jouw interieur een boost kunt geven en de zomer in huis kunt halen!

Maar vergeet daarna het pinksterweekend niet af te sluiten in een gezellige en sfeervolle strandtent. Onder het genot van een overheerlijk glas Chardonnay en de ondergaande zon is dit de ultieme afsluiter van jouw pinksterweekend.

Carolien | 14-05-2018 | TMC WoonWenz

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122