Hoe zit jij erbij met pasen?

Het is weer pasen. We hebben een mooie start van de lente, het zonnetje komt wat vaker door. En dan met Pasen lekker de dag beginnen met een paasontbijt met alles er op en er aan. Een mooi gedekte tafel, maar wat voor tafel. Wat weer eens wat anders is en nu weer helemaal terug is, is een ronde tafel. Niemand zit aan het hoofd en iedereen heeft contact met elkaar. Wat veel mensen niet verwachten is dat een ronde tafel soms juist meer plek geeft in een kleinere ruimte. Het tafelconcept van Neo cocoon past in een strak, modern interieur maar ook in een landelijke stijl. Ga je voor kleurrijk is de tafel Febo van Nova een mooi voorbeeld.

Met Pasen komen ook meestal de bloemen op tafel of de paastakken met versieringen. En wat is er dan leuker om de witte wand erachter eens op te vrolijken met kleur. Het botanisch groen wat ook helemaal bij de trend past. Of misschien een fris gele tint. Met verf van bijvoorbeeld Histor heb je kleurkeus genoeg. En bij onze verf en wandafdeling kunnen we je verder adviseren.

Na het eieren zoeken en eieren verven kan er ook gezellig met zijn allen een familiespel gedaan worden. Dit kan bijvoorbeeld op een lekker karpet met zijn allen op de grond. Neem een lekker zacht karpet en maak een leuk eilandje in de kamer. Laat het kleed één worden met de rest van het interieur of laat het juist een extra kleur worden in de ruimte. In plaats van eieren verven kan je natuurlijk ook een leuke familiefilm kijken. Lekker met de benen omhoog op een bank met een chaise lonque. Of anders een goed boek lezen. Er zijn tegenwoordig heel veel banken verkrijgbaar met een chaise lonque. In diversen maten, modellen en kleuren.

Op tweede Paasdag gaan veel mensen meubels shoppen. Bij alle TMC wonen kan je tweede Pasen terecht voor inspiratie, advies en de paasactie. En lekkere hapjes! Bovenstaande meubels zijn te vinden bij TMC Kruiningen. Alle TMC wonen zijn tweede paasdag geopend van 10.00 tot 17.00. Graag tot ziens en een fijn Pasen!

Jacqueline I 14-04-2017 | TMC Kruiningen

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122