HOERAAAAAAA!!

TMC Kruiningen viert de komende tijd feest! De winkel in Kruiningen bestaat namelijk al weer 40 jaar! Veertig jaar is een hele tijd! Daarom gaan we eens terugblikken op de afgelopen jaren.

TMC Wonen is een familiebedrijf opgericht door de heer Witte Sr. in 1975.

TMC staat voor Tapijt Meubel Centrum. Jaap Witte heeft het stokje overgenomen van zijn vader en het bedrijf is blijven groeien. Jaap Witte doet het hier rustig aan, maar in de praktijk weet hij van aan- en doorpakken.

Inmiddels zijn er al verschillende generaties binnen het bedrijf werkzaam waardoor het een echt familiebedrijf is en blijft. Ook door de verandering van de generatie kan de winkel meegroeien met zijn tijd en toch de "goede oude" winkel blijven. Het personeelsbestand is natuurlijk ook uitgebreid in de loop der jaren.

Inmiddels zijn er al verschillende generaties binnen het bedrijf werkzaam waardoor het een echt familiebedrijf is en blijft. Ook door de verandering van de generatie kan de winkel meegroeien met zijn tijd en toch de "goede oude" winkel blijven. Het personeelsbestand is natuurlijk ook uitgebreid in de loop der jaren.

TMC is gestart in Goes maar het ging al snel zo goed dat ze konden uitbreiden naar Bergen op Zoom, Koudekerke en Kruiningen. De winkel was toen een grote hal met heel veel meubels bij elkaar. Nu zou het meer doen denken aan een outlet maar destijds was de woonwinkel enorm vooruitstrevend. De tapijten lagen op rol in een stellage, de meubels her en der verspreidt. Dit zorgde ervoor dat de mensen graag kwamen snuffelen en uiteindelijk met van alles naar hun zin de winkel weer verlieten. De vestiging Kruiningen opende zijn deuren in November 1977.

Vanuit een grote hal vol verschillende meubels, tapijten, gordijnen en nog veel meer is TMC, na verschillende grote verbouwingen, uitgegroeid tot een elegante en stijlvolle woonwinkel.

Het aanbod blijft nog altijd groeien en steeds meer grote merken willen een samenwerking met TMC. Denk hierbij aan de VT Wonen, Kobé, Zuiver, By Boo etc. Dit zorgt ervoor dat TMC goed op de trends in kan spelen en zo voor iedereen een passend advies uit kan werken. Tegenwoordig is TMC Kruiningen zelfs een van de koplopers in het advies geven door middel van een 3D tekening. Deze tekening kan men omzetten naar een 3D beeld wat met een Virtual Reality Bril te bekijken is. Wanneer je de VR bril op zet kan je zien hoe je kamer eruit komt te zien wanneer je het advies van TMC volgt.

Kortom: TMC Kruiningen is enorm gegroeid en doet er alles aan om perfect advies te geven en min te spelen op de trends en actualiteiten. TMC is hier natuurlijk erg trots op en willen dit uitgebreid met u vieren. Bij deze bent u uitgenodigd om op donderdagavond 16 november en vrijdagavond 17 november langs te komen, te genieten van een hapje en een drankje, en natuurlijk verschillende aanbiedingen en kortingen! Mocht u deze data niet kunnen, geen nood. U kunt de gehele week van maandag 13 november tot en met zaterdag 25 november genieten van de kortingen en aanbiedingen. Tot dan, bij de gezelligste en mooiste woonwinkel van Nederland!

Erienne I 10-11-2017 I TMC Kruiningen

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122