Koninklijk Wonen

Prinsjesdag staat voor de deur. De gouden koets is gepoetst, de hoedjes afgestoft en de jurken gestoomd. Het klink allemaal chique en grootst en voor de gewone mens niet te betalen maar met een paar simpele aanpassingen kun jij er net zo koninklijk bij zitten als onze Oranje’s. En daar komt bij met een warme na zomer, zorgt dat blauw voor een ‘ver-cool-end’ effect.

Een diepe blauwe kleur zorgt al voor een statige sfeer en een luxe uitstraling. Kies daarbij voor hoogglans afwerking op je deuren en kozijnen. Om het effect van een hoog plafond te creëren maak je gebruik van een lambrisering. Maar dan wel op “hoog niveau’’. Trek de lijn door tot 30 cm onder het plafond. Hierdoor lijkt het plafond hoger wanneer je donkere kleuren op de muur gebruikt.

Daarnaast is het gebruik van rijke stoffen ook een mooie toevoeging. Denk aan glanzende stoffen voor op de bank, en velours gordijnen. Dit kan in de kleuren oranje, blauw, petrol, oker geel en goud.

Wees ook niet bang om met deze kleuren te combineren. Dit zijn kleuren die allemaal prima samen kunnen. Daarnaast zijn de kleuren oker geel en petrol nog steeds helemaal trendy.

Mocht het je allemaal te chique worden dan kan je het altijd nog combineren met een stoer behangetje. Van vintage tegels tot robuust hout. Maar ook klassieke bloemen kunnen heel goed. In plaats van een lambrisering van verf kan je ook een lambrisering van behang maken. Zolang je maar met de juiste kleuren combineert.

Wat betreft accessoires kan je alle kanten op. Ga voor klassiek met grote gouden kandelaars en diep rode kussens gecombineerd met biesjes. Of wat moderner door zwart en koper te gebruiken in tafeltjes en windlichten. Voor een meer vintage look kunnen bovenstaande accessoires ook gecombineerd worden. Maak gebruik van een matte gouden kandelaar met oker gele linnen kussens bijvoorbeeld en onder de bank een vintage patchwork kleed in diep blauw.

Geïnspireerd en overweldigd door alle mogelijkheden? Bij TMC kun je voor alle mogelijkheden terecht. En het fijne is dat je je gouden koets bij alle vier de winkels gewoon voor de deur kunt parkeren.


Anouk | 12-09-2017 | TMC Wonen

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122