Nieuw: Luukxs by TMC

Mis je Luxe en warmte in je interieur? Dan is het nieuwe merk Luukxs iets voor jou!

Ben je toe aan wat anders? Volg je graag de trends, maar wil je niet elke keer wisselen? Is gezelligheid, warmte en luxe een must? Dan is er nu een mooi, nieuw merk gelanceerd. Luukxs is een combinatie van warme kleuren met velvet stoffen en luxe materialen.

Luukxs op maat gemaakt

Waar Luukxs goed in is, is het combineren van rustige vormen met warme stoffen. Zoals je ziet op de foto’s zijn de banken allemaal strak en rustig vormgegeven. Maar door de gekozen stoffen zijn deze banken zeker niet saai. Het zit hem vooral in de details. Luukxs is echt een merk van de details. Denk daarbij aan de afwerking van de kussens, de labels met het merk en de stiksels in de banken. Ook levert Luukxs maatwerk. Dit betekent dat je zelf aan kunt geven hoe je de maten, vormen, stoffen en kussens wilt hebben. Je kunt alles zelf samenstellen om zo de perfecte bank te creeeren voor jouw interieur!

Wat ook erg mooi is bij Luukxs is het combineren van een bank met een tafel. Zo krijg je geen losse elementen in de kamer, maar één mooie bank die de aandacht trekt. Zo gaat alle aandacht naar de charme van de bank en blijft de rest van de kamer mooi rustig. Kies hierbij voor een mooie, open kast met verlichting en je krijgt een prachtig interieur!

Ook aparte vormen zijn niets teveel gevraagd bij Luukxs. Wanneer je niet houdt van recht toe recht aan, kun je altijd kiezen voor een bank middenin de woonkamer. Ook hier houdt Luukxs rekening mee. Zo hebben ze de afwerkingen van de bank aan zowel de voorkant als aan de achterkant tot in de puntjes uitgewerkt. Hierdoor kijk je niet tegen een minder mooie achterkant wat bij veel merken wel het geval is. Wanneer je bijvoorbeeld deze bank middenin de kamer zet, heb je echte een eyecatcher!

Warme kleuren

Bij Luukxs wordt gebruik gemaakt van een warm kleurpallet. Denk hierbij en balsamico, warm rood, bruin, paars en zalmroze. Door het vele gebruik van velvet stoffen krijg je de warmte en luxe die je zoekt. Een eigenschap van velvet is dat er een vleug in de stof zit. Hierdoor krijg je voor het zicht meerdere kleuren in de bank wat zorgt voor een speels effect.

Donkere kleuren

Deze stijl leent zich om te werken vanuit de donkere kleuren. Dit betekent dat je moet durven. Schilder bijvoorbeeld drie van de vier muren zwart of donker groen en geef de laatste muur een kleur. Zo maak je de ruimte donkerder. Wanneer je de ruimte met de juiste meubels en accessoires aankleedt, krijg je een hele warme en gezellige sfeer. Zwart en donker hoeft niet saai te zijn. Ook een mooi behang misstaat niet. Kies voor een luxe behang met een allover print of juist een deel van de muur als stoer element. Je kan ook kiezen voor een wat natuurlijkere uitstraling door bijvoorbeeld Nature at home op je wand te monteren! Nature at home biedt veel keuze in wandbekleding. Dit past binnen de luxe uitstraling, maar geeft de kamer net wat meer body.

Luxe stoffen

Wanneer je zo’n prachtig interieur hebt, ga je natuurlijk niet voor de simpele massaproductie aan kussens. Hiervoor kies je zelf je stof bij de bank uit. Je krijgt verschillende stalen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast heb je de mogelijkheid deze mee te nemen naar huis, zodat je het thuis kunt vergelijken met de kleuren die eventueel al aanwezig zijn. Zo krijg je een combinatie die niemand anders thuis heeft en die helemaal bij jou en jouw interieur past!

Decoratie

Wat belangrijk is in deze stijl is dat je niet kiest voor een overvloed aan decoratie. Hiervoor geldt: Less is more. Kies dus bewust voor een paar lijstjes of een mooie grote bos bloemen. Zet niet alles vol, maar houd het simpel. En vergeet het mooie vloerkleed niet!

Lijkt deze stijl je wel wat? Kom dan naar TMC Wonen in Kruiningen. Zij bieden dit merk aan en willen je graag helpen deze stijl bij jou in huis te brengen.

Eriënne | 15-04-2019 | TMC Kruiningen

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122