Toe aan een nieuw interieur?

Toe aan een rustige maar stijlvolle omgeving? Dan is Heart Wood wel een stijl die bij jou in de smaak valt. Bij deze stijl worden rustige, moderne accenten gecombineerd met warme kleuren en stoffen.


Moderne meubels

De moderne meubels zijn strak en subtiel. Je kunt kiezen om dit door te trekken in de rest van het interieur. Denk hierbij aan een witte, strakke bank of een vierkante, antraciet, stalen tafel. Je krijgt een heel modern sfeertje maar het straalt dan nog geen warmte uit.

Om de warmte erin te brengen hebben we hier gekozen voor de warme tinten zoals het rode kleed of het zelfs bijna retrostijltje in de kussens op de bank. De stoel is strak modern maar de vorm is retro. Niet teveel accessoires erbij kiezen, dan wordt het namelijk erg onrustig.

Kies voor lichte raambekleding om de ruimte zo open en groot mogelijk te houden. Hierdoor krijgt het interieur een frisse twist.Subtiele gordijnen

Wanneer je voor overgordijnen gaat is het belangrijk om deze subtiel te houden. Je moet je niet vastklampen aan een effen stof maar het moet wel een rustige stof zijn.


Moderne vloer

De strak en moderne vloer zorgt ervoor dat de stijl wel modern blijft. Wanneer je hier een houten vloer in zou leggen wordt de sfeer meer bohemian of klassiek en dat is niet de bedoeling. Natuurlijk kan die combinatie er goed, alleen moet je dan kiezen voor een andere stijl buiten de Heart Wood die je hier ziet. Als je zelf de vloer te donker vindt kun je altijd kiezen voor een lichtere tegel. Hierdoor wordt de kamer groter en frisser. Wel is het van belang om het vloerkleed er dan wat meer uit te laten springen. Bijvoorbeeld door het in een hardere kleur rood te kiezen of een wat meer grafische print.


Kleuren op de grond

Wij kiezen hier wel voor een donkerdere tegel om de ruimte wat stoerder te maken en meer body te geven. Het rode kleed geeft de kleur op de grond. Doordat de tegel donker is springt het kleed er lekker uit en dat maakt de kamer weer wat speelser.


Moderne eyecatcher

Om het minimalistische/moderne erin terug te brengen hebben wij de ideale lamp erin gezet. De leuke maar toch simpele vormgeving past perfect bij de stijl Heart Wood. Tegelijkertijd wordt het ook de eyecatcher van de kamer juist doordat hij zo opvallend is vormgegeven.


Tip!

Begin met een rustige basis. Kies dus de vloeren en de gordijnen als eerste uit. Maak daarin de keuze of je het donker of licht wilt maken. Daarna kies je de bank, stoel en kast en daarna de accessoires zoals het vloerkleed en de lamp. Zo zet je de stappen in de juiste volgorde om tot het gewenste resultaat te komen.

Kom je er niet aan uit? Wij helpen je natuurlijk graag verder! Kom gerust langs in de winkel of maak een afspraak!


Eriënne | 11-09-2017 | TMC Goes

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122