Woon Waanzin met de VR-Bril

Beleef bij TMC Wonen jouw eigen toekomstige plekje in 3D!

Bij ons kun je terecht om jouw (nog niet bestaande) woning in 3D te zien. Zo krijg je voor jezelf een duidelijk beeld hoe een indeling, kleur op de muur of bijvoorbeeld bepaalde bank zou staan in de kamer die je zelf nog niet in het echt kan zien. Dit kan zijn omdat je de sleutel van je appartement nog niet hebt, of dat je moet wachten tot de huizenbouw van start gaat. Als je de sleutel eenmaal hebt is het eigenlijk te laat om dan nog meubels uit te zoeken en keuzes te maken (denk aan lange levertijden van bepaalde meubels) want je wilt er natuurlijk meteen in zodra het kan! Dus wij bieden jullie de mogelijkheid om de planning rondom het huis een beetje te beïnvloeden.

Wij tekenen met een 3D tekenprogramma, hierin kunnen we de plattegrond van jouw huis opnemen. Dit betekent dat je jouw eigen ruimte vanuit verschillende invalshoeken kunt zien.

Een stapje verder is de Virtual Reality Bril. Daar waar je met een 3D plattegrond kan draaien in een tekening, is er nu ook de mogelijkheid om een VR Bril op te zetten.

Eerst even een korte uitleg over deze bril want nog niet iedereen kent het begrip. Een Virtual Reality Bril is een soort grote skibril die je op kunt zetten. Je kunt de bril gebruiken om spelletjes te spelen, een 3D film te kijken etc. Wij van TMC Wonen klikken daar een telefoon in vast. De tekening op de telefoon wordt in 2 delen gesplitst. Dit zorgt ervoor dat je de afbeelding via de VR Bril in echt 3D kunt zien. Je staat in het midden van jouw kamer en je kunt om je heen kijken! Zo is het net of je al in jouw eigen woonkamer staat.

Wil je nu jouw eigen 3D tekening? Dan hebben we het volgende nodig:

1. Een duidelijke bouwtekening met maten (het liefst ook de maten van de hoogte van de ramen als dat al bij jullie bekend is)

2. De meubels die jullie willen meenemen van een eventueel vorig huis. Daar willen we dan graag foto’s van en maten zodat wij die heel precies in kunnen tekenen.

3. Wij willen al bepaalde keuzes weten zoals: Hebben jullie al een vloer uitgekozen? Welke raambekleding willen jullie erin? Voor al deze benodigdheden hebben wij in de winkel een mooi invulformulier. Zo kunnen we niets over het hoofd zien en kunnen wij de tekening helemaal naar waarheid uitwerken.

4. Een stijl waarin jullie het ingericht willen hebben. Vaak komen mensen met een zelfgemaakt moodboard, foto’s of een Pinterest pagina. Voor ons is dat heel handig omdat we dan weten wat jullie het liefst met jullie woning uit willen stralen!

5. Geef ook even aan of er kinderen of huisdieren aanwezig zijn. Dan kunnen we hier in de tekening meteen rekening mee houden!


Zoals jullie zien in de afbeeldingen hierboven is de tekening heel erg betrouwbaar. De kleuren kunnen we makkelijk veranderen en daardoor kun je snel zien wat een bepaalde kleur doet in de ruimte. Zo maakt donker vaak heel klein en licht vaak heel groot. Dit zijn keuzes die makkelijker te maken zijn aan de hand van de 3D tekening.

Wij werken met een stappenplan. Dit betekent, gratis advies aan huis. Dit is vrijblijvend. Mocht u daarna nog meer advies willen kunt u één van onze pakketten kiezen. Kom gerust langs voor een afspraak! We laten graag, vrijblijvend wat voorbeelden zien!

Eriënne | 03-05-2018 | TMC Kruiningen

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122