We zijn weer open! Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.
wooninspiratie

Wooninspiratie: waar vind je interieur inspiratie?

Heb jij recent een nieuwe woning gekocht, of is jouw interieur toe aan vernieuwing? In die gevallen is wooninspiratie ontzettend belangrijk. Maar waar vind je inspiratie? In dit blog verkennen we de plekken waar jij interieur trends ontdekt. Van social media en tijdschriften tot inspiratie opdoen in de woonwinkel: het komt allemaal voorbij. Zo ga je gericht op pad en vind je gemakkelijker de meubels en accessoires die jouw inrichting compleet maken. Liever interieuradvies, ook dat kan bij TMC wonen. Samen creëren we zo jouw nieuwe interieur.

Inspiratie op social media

Er zijn twee sociale media die wat ons betreft ideaal zijn voor interieur inspiratie: Instagram én Pinterest. Volop inspiratie voor iedere interieurstijl, waarbij jouw stijl de leidraad vormt, of jij jezelf volkomen laat verrassen door alle inspiratie.

Instagram: via Instagram kun je zoeken naar hashtags. Zo zoek je bijvoorbeeld naar #eetkamerstoelen voor alle foto’s van eetkamerstoelen. Ook kun je accounts volgen: zo plaatsen wij vrijwel dagelijks inspiratie op Instagram.

Pinterest: via Pinterest kun je zelf een moodboard maken. Je zoekt naar meubels, interieur stijlen of winkels die je kent. Uit de selectie getoonde foto’s en video’s kun je dan vervolgens jouw eigen moodboard samenstellen door de foto’s de ‘Pinnen’. Je kunt verschillende boards aanmaken, bijvoorbeeld voor de woonkamer en keuken. Bekijk ook eens ons Pinterest account voor leuke woonideeën.

Interieurbloggers

Veel interieurliefhebbers zijn naast op social media ook actief met een blog. Op deze blog vertellen ze meer over interieur en delen ze foto’s. Je krijgt zo net even wat meer kijk achter de schermen dan wanneer je enkel een foto ziet op Pinterest. Bekende woonbloggers zijn Souraya Hassan (bintihome), Suzanne de Jong (ensuus) en Judith Dop (huizedop).

Woontijdschriften lezen

Je kunt natuurlijk naar de winkel voor de VTwonen, maar het werkt waarschijnlijk beter wanneer je een magazine leest dat past bij jouw interieurstijl. Met het Restyle Magazine hebben wij hét wooninspiratie magazine gecreëerd, deze sturen we volledig gratis naar je toe. Je kan hier het Restyle Magazine aanvragen. Voor de slaapkamer is er het GAAP magazine met gratis slaapadvies, slaaptips, slaapinspiratie en meer. Ook die wordt gratis thuisgestuurd. Wil je meer woontijdschriften lezen, kijk dan eens naar de Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen of ELLE Wonen.

Naast de echte woontijdschriften zijn er ook online tijdschriften. Het voordeel is dat je volledig gratis toegang het tot wooninspiratie en er komt bovendien dagelijks nieuwe inspiratie online. Een bekend online woontijdschrift is Homeblend met dagelijks wooninspiratie rondom meubels, accessoires en kamerplanten.

Verken de omgeving

Ga er lekker op uit! Zoek op Google naar leuke hotspots: unieke restaurantjes en hotels. Een leuke, en lekkere, manier om inspiratie op te doen voor jouw interieur. Je zult merken dat in veel hippe restaurants de laatste woontrends altijd terugkomen, of dat zij zelfs voor lopen in woontrends. Op die manier word je wellicht geprikkeld door een bepaalde interieurstijl, kom je een leuk behang tegen of vind je misschien wel eetkamerstoelen tegen die heerlijk zitten.

Bezoek woonwinkels

Wanneer je volop inspiratie hebt, maar ook wanneer je inspiratie zoekt, zijn de winkels van TMC Wonen de plek waar je moet zijn. In onze vier woonwinkels (3 in Zeeland en 1 in Bergen op Zoom (NB)) vind je al 45 jaar volop wooninspiratie. In de verschillende sfeerkamers vind je volop inspiratie, die altijd aansluit op de laatste trends op interieurgebied. Ook voor interieuradvies staan we voor je klaar, zowel in de winkel als bij jou thuis. Bekijk de mogelijkheden voor vrijblijvend interieuradvies of kom langs in een van de vier woonwinkels in Zeeland.

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122