Het is tijd om buiten te zitten!

Ja, het is bijna zover. Volgende week, 21 juni, begint officieel de zomer in Nederland. In de afgelopen weken hebben we al heerlijk van de zon kunnen genieten. Wil je de tuin voor de zomer nog opleuken met een leuk stoeltje en een kussentje of heb je echt die nieuwe tuintafel nodig? In het nieuwe woonbelevingscentrum TMC Goes vind je de nieuwe collectie tuinmeubelen.

Sinds een paar weken is de woonwinkel in Goes compleet vernieuwd. De hele winkel is van het begin tot het einde leeggehaald en opnieuw ingericht. Ben je nog niet in de vernieuwde winkel geweest? Ga dan snel een kijkje nemen want we hebben een collectie tuinmeubelen opgenomen in het buitenplein!

Graag laat ik je zien welke mogelijkheden er zijn aan tuinmeubelen bij TMC Goes. Om je huis en terras af te schermen kom ik zo ook nog even terug op de buitenzonwering.

Vlaemynck

Één van de eyecatchers is het merk Vlaemynck. Dit merk heeft veel tuinmeubelen in de collectie, zoals: stoelen, krukken, tafels, ligstoelen, parasols en loungehoeken. Om deze meubels te kunnen maken worden er veel materialen gebruikt. Massief hout, aluminium, staal, geweven hars en polypropyleen worden toegepast in de meubels. Dat kan voor alle uitstralingen zorgen, uniek en chique maar/of ook heel eenvoudig en praktisch. En dan is er nog één ding wat ook erg belangrijk is: met deze kwaliteit kan je weer jaren vooruit!

Het team van TMC Goes staat voor je klaar als je een tuinmeubel voor privé gebruik nodig hebt, maar deze meubels worden ook vaak toegepast op terrassen van prachtige restaurants en stranden én aan het zwembad in je hotel of verblijf.

Fermob

Om het helemaal af te maken, hebben we ook tuindecoratie van het merk Fermob voor u. Een paar leuke kussentjes in de loungebank en een mooie lamp boven de tafel is nooit verkeerd. Het kleedt de tuin leuk aan en zorgt voor nog meer sfeer. De kussentjes hebben veel grafische patronen en zijn in veel verschillende maten leverbaar. De lampen zijn in 7 kleuren te krijgen en ook in verschillende maten. Het is een absolute eyecatcher maar zijn ook erg praktisch. Zo kan je je mobiel gemakkelijk aan de oplader leggen aan de lamp via de USB poort.

We genieten van die zomerse dag met veel zon maar de temperatuur in huis loopt echter snel op. De zon schijnt naar binnen en het terras is zonovergoten. Al eens gedacht aan een goede en praktische oplossing om de warmte te weren? In TMC Goes vind je de grootste buitenzonwering showroom van zuid-west Nederland. Daarnaast hebben we ontzettend veel kennis en ervaring in de persoon van Coen Consemulder. Coen helpt je graag om de juiste zonwering te vinden voor jullie huis. In de woonwinkel vind je onder andere; buiten jaloezieën, markiezen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, serre-, terraszonwering. Deze uitgebreide collectie zorgt ervoor dat je altijd de juiste oplossing vind voor bij jou thuis!

Buitenjaloezieën zijn erg flexibel. Ze kunnen makkelijk opgetrokken en neergelaten worden, wat voor weer het ook is. De kantelhoek zorgt ervoor dat zonlicht buiten wordt gehouden. Dat kan handig zijn bij ruimtes waar beeldschermen worden gebruikt. De jaloezieën zijn grotendeels gemaakt van gerecycled aluminium.

Markiezen zijn een klassieke/romantische buitenzonwering. Een echte toevoeging aan uw huis. De markiezen zijn met de hand gemaakt. Ondanks dat ze een klassieke uitstraling hebben, zijn ze gemaakt van eigentijdse materialen. De markiezen zijn leverbaar in hout en aluminium.

Wilt u graag nog meer weten over onze buitenzonwering collectie? Kom dan langs bij TMC Goes. Graag tot ziens!

Machteld I 13-06-2017 I TMC Goes

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122