We zijn weer open! Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

Hartenlust naar Bedrust

De tijd van gezelligheid en drukte is voorbij. Zonder kerst, oud en nieuw of andere feesten in het vooruitzicht breken de donkere dagen na kerst aan. Zelfs de eventuele vakantieplannen naar het strand moeten nog even wachten. Terug naar het echte leven zoals we hem normaal leven. Weer aan het werk en even bijkomen van alle drukte. Maar tot die tijd zullen we het helaas moeten doen met de kou, regen en de voorpret van onze zomervakantie plannen.

Rust

Voor nu is het belangrijk om die rust even te pakken, bij te komen van alle drukte en te genieten van de warmte van het huis, lekker hangen op de bank en zeker niet te vergeten heerlijk te slapen in een overheerlijk bed.

Het belangrijkste onderdeel van een gezond en uitgerust lichaam is namelijk ons bed. Een goed en comfortabel bed is DE basis van een productieve dag. Wanneer men goed uitgerust is kan men veel meer werk verzetten. Ook kun je hiermee het grootste deel van alle pijntjes en irritaties verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten, nekpijn, stress en nachtmerries. Neem een goede nachtrust!

Tip 1: Laat de telefoon of tablet een uur voor je gaat slapen met rust. Het beeldscherm zorgt ervoor dat je hersenen geen melatonine aanmaken en dus niet geleidelijk in slaapstand kan komen.

SlaapID

Door het enorme aanbod in kussens, boxsprings, matrassen en toppers kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het belangrijk om advies in te winnen bij een specialist. Er is namelijk niets zo persoonlijk als je eigen slaapgedrag en daarbij horend bed. Het kan best zijn dat je partner baat heeft bij een heel zacht matras terwijl je zelf een wat harder matras nodig hebt. Dé Beddenspecialist baseert zijn advies op basis van onder andere een SlaapID-meting. Wanneer je met dit apparaat gaat slapen houdt deze sensor bij hoe je slaaphouding is, hoe vaak je per nacht draait, of je een goed slaapklimaat hebt enzovoorts. De Beddenspecialist kan dit in een speciaal programma uitlezen. Aan de hand van deze bevindingen kan hij het perfecte bed adviseren.

Tip 2: Bouw je slaapkamer niet te vol. Wanneer je een drukke kamer hebt zal het je meer prikkelen en dat is slecht voor een goede nachtrust. Houdt de kamer dus zo rustig en opgeruimd mogelijk.

Een goede nachtrust heeft voordelen

Voorgaande factoren dragen bij aan een goede nachtrust en ben je overdag dus veel productiever en energieker. Ook de ziek-zwak-misselijk kwaaltjes zullen een stuk minder zijn.

Tip 3: Vergeet niet dat een goed kussen van groot belang is. Een slecht hoofdkussen kan zorgen voor nekklachten, onderbroken nachtrust, hoofdpijn en andere slaapproblemen. Besteed hier aandacht aan. Neem voor advies contact op met de slaapspecialist.

Stylen

Nu hoor ik je denken, het oog wil ook wat! Dat komt goed uit want er zijn zowel verschillende modellen boxsprings en kussen als mooie dekbedovertrekken en spreien. Hiermee kun je je slaapkamer maken en breken.

Tip 4: Je kunt je kamer stylen met een mooi dekbedovertrek, grote kussens in bed en een grote plant in de hoek van de kamer. Ook kun je heel simpel een stylisch verantwoord kledingrek maken om je mooiste kledingstukken op tentoon te stellen. Denk ook aan een leuk behangetje en wat leuke accessoires.

De Beddenspecialist in de TMC Woonwinkel Goes zal een complete metamorfose ondergaan. Hierdoor mogen vele showroommodellen weg met hoge kortingen! Kom dus snel naar de Beddenspecialist bij TMC Goes voor deskundig advies, uitstekende service en extreem lage prijzen!

Eriënne | 01-02-2017 | TMC Goes

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122