De voordelen van vinyl


Vinyl vloeren groeien snel aan populariteit. Dat vinden wij niet gek; de veelzijdige vloer is geschikt voor iedere woonstijl. Daarnaast is hij lekker onderhoudsvrij, sterk en voelt comfortabel aan. We bespreken de belangrijkste voordelen van vinyl.

Vinyl veelzijdig & onderhoudsvriendelijk

Van hout tot behang of een geometrisch motief; een vinyl vloer is verkrijgbaar in vele dessins. In onze collectie vind je een ruim aanbod NL Label en Novilon vloeren. De designs zijn niet van echte (hout of beton) vloeren te onderscheiden. Vuil heeft nauwelijks vat op vinyl vloeren. Lekker makkelijk! Vinyl heeft namelijk een sterke top- en beschermlaag. Vlekken, olie en water zijn eenvoudig te verwijderen en de vloer is goed bestand tegen vocht. Hierdoor is de vloer zelfs geschikt voor de badkamer.Strak resultaat

Vinyl is verkrijgbaar in banen van 2, 3 of 4 meter breed, waardoor je bijna altijd een egale en naadloze vloer kunt leggen. Daarbij is het wel belangrijk dat de ondervloer volledig glad is. Vinyl is namelijk relatief dun. Is de vloer niet glad dan zie je elke oneffenheid. Wij komen graag bij je langs om de vloer te leggen.Warme voeten met vinyl

Vinyl is een comfortabele vloer vanwege zijn zachte, geluiddempende en veerkrachtige eigenschappen. Afdrukken van meubels blijven staan, maar ze veren gelukkig ook goed terug. De vloer neemt snel de kamertemperatuur aan en voelt daardoor extra comfortabel. Daarnaast is vinyl geschikt voor vloerverwarming, omdat deze direct op de ondergrond gelijmd wordt.

Ben je enthousiast geworden over vinyl na het lezen van deze blog? Kom langs in onze winkel, dat is altijd een goed idee! Bij Jouw Binnenhuisadviseur adviseren en informeren we je graag over alle eigenschappen van vloeren. Online direct een afspraak maken kan ook!


TMC Wonen | 25-02-2020

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122