De kracht van behang

Vliesbehang op de muur, verf eroverheen en klaar. De meest simpele manier om gebruik te maken van behang in je interieur. Echter zijn er veel meer kansrijke opties om jouw interieur op te fleuren met verschillende soorten behang. Denk eens aan een complete bloemenwand of ga jij toch voor het melkmeisje aan de muur? We nemen je mee in de talloze opties om met behang jouw interieur op te vrolijken. Nieuwsgierig hoe? Lees snel verder, want we hebben 3 leuke inspiratie tips voor je samengesteld!

Eyecatcher

De meest voor de hand liggende manier is een leuk behangetje uit te kiezen met een mooi patroon en deze aan de muur te plakken. Zo kun je van een ietwat saaie muur een ware eyecatcher maken. Er zijn vele merken die een groot assortiment met kleurrijk behang en verschillende patronen aanbieden. Neem eens een kijkje bij de merken Eijffinger of La Aurelia voor meer inspiratie. Zo is La Aurelia een ster in het maken van een kunstwerk aan jouw wand door middel van behang met bekende schilderijen.


Behang aan je muur maar dan net anders

Vind je behang wel leuk, maar vind je een hele muur met bijvoorbeeld bloemetjesbehang iets té? Een ander manier om behang wel aan je wand te hangen maar niet te plakken, is inlijsten. Knip een oud of overig stuk behang op maat en doe deze in een fotolijst. Zo creëer je je eigen kunstwerk en heb je behang aan de muur zonder te plakken. Om die ene kale muur nog iets vulling te geven, kun je meerdere fotolijstjes met behang (of foto’s) bij elkaar hangen.


Behang in het kleinste kamertje

Een plek in huis die wellicht minder voor de hand ligt om de muren te voorzien van een leuk behangetje. We praten over het kleinste kamertje van het huis. Het toilet leent zich er ideaal voor om een leuk patroon op de muur te plakken. Gecombineerd met tegeltjes en andere leuke accessoires tover je jouw toilet om tot een stylish kamertje. Werk de scheiding tussen tegels en het behang af met een mooie plint en je hebt een prachtig kamertje!.


In onze Verf & Wonen winkel vind je oneindig veel inspiratie op het gebied van behang en verf. Kom langs en laat je adviseren door een van onze specialisten.

Anneleen | 03-07-2019

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122