Hoelang heb ik garantie op mijn meubels?

Terug naar overzicht

TMC Wonen is lid van de CBW (centrale branche wonen). Dit is een overkoepelende organisatie die ook standaarden voor garantietermijnen bepaald. TMC Wonen geeft bovenop deze standaard extra garantie. Dit betekent dat er op aankoop van een meubel geen twee jaar garantie gegeven wordt, maar twee jaar en in het derde jaar 50% van de kosten. Is je garantietermijn verlopen en heb je toch een vraag? Bel ons gerust, we vinden het belangrijk om je buiten de garantietermijn ook zo goed mogelijk te helpen. Afhankelijk van de vraag brengen we in overleg een deel van de kosten in rekening.

Naast de standaard garantievoorwaarden is een verlengde garantietermijn mogelijk bij bepaalde leveranciers. Deze leveranciers kiezen buitenom de standaarden voor een langere termijn. Wanneer je hier recht op hebt is er informatie verstrekt bij de aanschaf van je meubels.

Naast fabrieksgarantie is het mogelijk dat je op een zitmeubel een aanvullende garantie gekocht hebt. Deze garantie is alleen mogelijk voor zitmeubelen. Wanneer je hier voor gekozen hebt heb je na de levering van de zitmeubelen een certificaat ontvangen. In dit geval kun je bij een manco aan het product direct de vraag neerleggen bij de organisatie die op het certificaat vermeldt staat. Deze organisatie zal je vraag verder in behandeling nemen. Kom je er niet uit? Bel dan gerust naar ons, wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag of wil je ons iets melden over je meubel? Zorg altijd dat je je klantnummer of ordernummer bij de hand hebt. We kunnen je dan zo snel mogelijk helpen, en dan doen we natuurlijk graag!

Gerelateerde vragen

 • Johan Witte Jr.

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij TMC Bergen op Zoom. Heb je een vraag? Kom gezellig langs!

 • TMC topmerken

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122